Playgro – Zebra s kroužky nová

Playgro – Zebra s kroužky nová

Playgro – Zebra s kroužky nová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Playgro – Zebra s kroužky nová - popis produktu

Interaktivní hračka Playgro – Zebra s kroužky nová: Zebra s kroužky Playgro je vesele barevná hračka pro děti. Na zebře je nasazeno 8 barevných kroužků, které mají různou strukturu. Zebra s kroužky Playgro je vesele barevná hračka pro děti. Na zebře je nasazeno 8 barevných kroužků, které mají různou strukturu. Jednoduchým způsobem z nich můžete vytvořit roztomilý řetěz, který je ideální k připevnění na kočárek nebo na autosedačku. Jednotlivé kroužky také můžete použít jako praktické klipy na jiné oblíbené hračky vašeho děťátka. Hraní se zebrou rozvíjí sluch, zrak i hmat. Děťátko procvičuje jemnou motoriku. Kroužky lze také použít jako kousátka, která uleví od bolesti zubů při prořezávání prvních zoubků. Zebra byla testována dle nejpřísnějších norem EN-71. Stejně jako u ostatních hraček Playgro není u částí, které se mohou dostat do úst, použito PVC. Při čištění zebru pouze ručně omyjte navlhčeným hadříkem.Klíčové vlastnosti8 výrazně barevných kroužkůRozdílné strukturyZ kroužků můžete vytvořit řetězK připevnění na kočárek nebo autosedačkuNavrženo v AustráliiVhodné pro děti od 3 měsíců

Barevné kroužky zavěšené na zebře čekají na děti od 3 měsíců. Mají různé povrchové struktury, děti si tak mohou rozvíjet hmat. Také snadno rozložit a spojit v nové barevné kombinaci.

Přednosti:

  • rozvíjí vizuální vnímání
  • stimuluje smyslové vjemy
  • vyrobeno z kvalitního materiálu
  • testováno dle nejpřísnějších norem EN-71

Dopřejte miminku kvalitní hračku Playgro!

Vhodné pro děti od 3 měsíců Materiál: plast Rozměry jednoho kroužku: cca 6,8 x 5,4 cm Údržba: omývejte čistou vodou

Zebra s 8 barevnými kroužky s různými texturami ke zkoumání v rukách a v ústech. Hračka rozvíjí zrak, hmat, jemnou motoriku a pomáhá při prořezávání prvních zoubků.

Věk: 3m+

Materiál: plast

Rozměr 1 kroužku: 6,8 x 5,4 cm

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Osm barevných klipů s černobílou zebrou nabízí barevnou variabilitu sestavení řetězu a připevnění na kočárek. Zebra s kroužky rozvíjí sluch, zrak, hmat, jemnou motoriku a pomáhá při prořezávání prvních zoubků. Věk od 3měs.

Produkt Playgro – Zebra s kroužky nová lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Playgro, v nabídce prodejce Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Interaktivní hračky, je v nabídce značky Playgro, v nabídce prodejce Alza.cz a je vhodný unisex.

Produkt Playgro – Zebra s kroužky nová patří do skupiny produktů Hračky do kočárku od značky Playgro v nabídce e-shopu Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt Playgro – Zebra s kroužky nová má EAN kód 9321104845580.

Playgro – Zebra s kroužky nová - parametry produktu

Playgro – Zebra s kroužky nová - historie ceny a dostupnosti

Playgro – Zebra s kroužky nová - další zajímavé produkty

Playgro – Zebra s kroužky nová - jak nakoupit nejvýhodnější?