PLAYGO - Playgro Včelka vibrující plyšová

PLAYGO - Playgro Včelka vibrující plyšová

PLAYGO - Playgro Včelka vibrující plyšová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PLAYGO - Playgro Včelka vibrující plyšová - popis produktu

Hračka na kočárek Playgro Vrnící včelka: Přemýšlíte, jak vaši ratolest zabavit v kočárku, autosedačce nebo jen doma při běžném hraní? Pak se spolehněte na krásnou vrnící včelku od Playgro. Pestrobarevné zvířátko si vaše dítko okamžitě získá a užijí si spolu spoustu zábavy. Zavěšenou včelku stačí chytit, zatáhnout a pak dítko hmatem ucítí, jak včelka při svém vracení se ke klipu příjemně vrní. Měkoučké zvířátko je vyrobeno z rozmanité struktury materiálů, takže ho malý objevitel bude stále zkoumat. Vrnící včelka rozvíjí dítěti smyslové vnímání formou hry, ale i jemnou a hrubou motoriku. Díky praktickému klipu můžete veselé zvířátko pověsit všude, kde budete potřebovat. Včelu od Playgro si oblíbí holky i kluci již od narození. Hračka splňuje přísné normy EN-71. Klíčové vlastnosti vrnící včelky PlaygroPestrobarevné zvířátko si vaše dítko okamžitě získáMěkoučká včelka upoutá pozornost dítěte díky své rozmanité struktuře materiálůZavěšenou včelku stačí natáhnout a hned ucítíte, jak začne příjemně vrnětDíky praktickému klipu zvířátko kamkoliv zavěsíteVčela Playgro rozvíjí dítěti smyslové vnímání formou hryBěhem hry s hračkou se u dítěte rozvíjí jemná i hrubá motorikaVrnící včelku od Playgro si oblíbí holky i kluci již od narozeníHračka splňuje přísné normy EN-71Údržba:Hračku omývejte pouze navlhčeným hadříkem.Rozměr:12 × 15 × 4 cmDélka hračky:23 cm

Barevná závěsná včelka, která po mechanickém natažení pěkně vrní.

Při prozkoumávání včelky mohou děti pozorovat rozdílné barvy a tvary. Včelka jde snadno uchytit pomocí klipu na autosedačku či postýlku pomocí kroužku. Vrněním poutá pozornost dětí.

Přednosti:

  • koordinuje ruce a chodidla
  • rozvíjí hrubou a jemnou motoriku
  • testováno dle nejpřísnějších norem EN-71

Údržba:

  • ruční otírání navlhčeným hadříkem

Kupte dětem závěsnou hračku Playgro!

Vhodné pro děti od narození Materieál: plast, textil

Playgro – Vrnící včelka

Vrnící včelka je skvělá kamarád na cestování. Díky praktickému klipu se dá přichytit na kočárek nebo autosedačku. Pestrobarevná včelka se bude během jízdy houpat a upoutá dětskou pozornost. Po natažení se hračka vrněním vrátí zpět.

Hračka je opatřena speciálním úchytem, kterým je možné hračku zavěsit na postýlku, kočárek nebo autosedačku.

Vhodné od 0m+.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Lamps, Playgo, Playgro, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt PLAYGO - Playgro Včelka vibrující plyšová patří do skupiny produktů Plyšové hračky, patří pod značku Lamps, Playgo, Playgro, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je designován unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Hudební hračky, je v nabídce značky Lamps, Playgo, Playgro v nabídce e-shopu 4kids.cz, Alza.cz a je vhodný unisex.

Produkt PLAYGO - Playgro Včelka vibrující plyšová popisuje EAN kód 9321104869722.

PLAYGO - Playgro Včelka vibrující plyšová - parametry produktu

PLAYGO - Playgro Včelka vibrující plyšová - historie ceny a dostupnosti

PLAYGO - Playgro Včelka vibrující plyšová - další zajímavé produkty

PLAYGO - Playgro Včelka vibrující plyšová - jak nakoupit nejvýhodnější?