PLAYGO - Playgro Tučňák plyšový vibrující

PLAYGO - Playgro Tučňák plyšový vibrující

PLAYGO - Playgro Tučňák plyšový vibrující

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PLAYGO - Playgro Tučňák plyšový vibrující - popis produktu

Hračka na kočárek Playgro Vrnící tučňáček: Přemýšlíte, jak vaši ratolest zabavit v kočárku, autosedačce nebo jen doma při běžném hraní? Pak se spolehněte na krásného vrnícího tučňáčka od Playgro. Pestrobarevné zvířátko si vaše dítko okamžitě získá a užijí si spolu spoustu zábavy. Zavěšeného ptáčka stačí chytit, zatáhnout a pak dítko hmatem ucítí, jak tučňák při svém vracení se ke klipu příjemně vrní. Měkoučké zvířátko je vyrobeno z rozmanité struktury materiálů, takže ho malý objevitel bude stále zkoumat. Vrnící tučňáček rozvíjí dítěti smyslové vnímání formou hry, ale i jemnou a hrubou motoriku. Díky praktickému klipu můžete veselé zvířátko pověsit všude, kde budete potřebovat. Tučňáka od Playgro si oblíbí holky i kluci již od narození. Hračka splňuje přísné normy EN-71. Klíčové vlastnosti vrnící tučňáček PlaygroPestrobarevné zvířátko si vaše dítko okamžitě získáMěkoučký tučňáček upoutá pozornost dítěte díky své rozmanité struktuře materiálůZavěšeného tučňáka stačí natáhnout a hned ucítíte, jak začne příjemně vrnětDíky praktickému klipu zvířátko kamkoliv zavěsíteTučňáček Playgro rozvíjí dítěti smyslové vnímání formou hryBěhem hry s hračkou se u dítěte rozvíjí jemná i hrubá motorikaVrnící tučňáček od Playgro si oblíbí holky i kluci již od narozeníHračka splňuje přísné normy EN-71Údržba:Hračku omývejte pouze navlhčeným hadříkem.Rozměr:12 × 15 × 4 cmDélka hračky:23 cm

Barevný závěsný tučňáček, který po mechanickém natažení pěkně vrní.

Při prozkoumávání tučňáka mohou děti pozorovat rozdílné barvy a tvary. Tučňák jde snadno uchytit pomocí klipu na autosedačku či postýlku pomocí kroužku. Vrněním poutá pozornost dětí.

Přednosti:

  • koordinuje ruce a chodidla
  • rozvíjí hrubou a jemnou motoriku
  • testováno dle nejpřísnějších norem EN-71

Údržba:

  • ruční otírání navlhčeným hadříkem

Kupte dětem závěsnou hračku Playgro!

Vhodné pro děti od narození Materieál: plast, textil

Díky praktickému klipu se dá přichytit na kočárek nebo autosedačku. Pestrobarevný tučňáček se bude během jízdy houpat a upoutá dětskou pozornost. Po natažení se hračka vrněním vrátí zpět.

Vlastnosti: - vhodné od 0m+ - hračky Playgro jsou testovány, bez ohledu na kategorii, pro kterou jsou určeny, dle nejpřísnějších norem - hračku pouze ručně omývat navlhčeným hadříkem

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Tento produkt se nachází v kategorii Plyšové hračky, patří pod značku Playgo, Playgro, v nabídce prodejce Alza.cz a je designován unisex.

Produkt PLAYGO - Playgro Tučňák plyšový vibrující lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky do kočárku od značky Playgo, Playgro v nabídce e-shopu Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt PLAYGO - Playgro Tučňák plyšový vibrující má přiřazen EAN kód 9321104869739.

PLAYGO - Playgro Tučňák plyšový vibrující - parametry produktu

PLAYGO - Playgro Tučňák plyšový vibrující - historie ceny a dostupnosti

PLAYGO - Playgro Tučňák plyšový vibrující - další zajímavé produkty

PLAYGO - Playgro Tučňák plyšový vibrující - jak nakoupit nejvýhodnější?