Playgro - Plastové navlékací kroužky

Playgro - Plastové navlékací kroužky

Playgro - Plastové navlékací kroužky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Playgro - Plastové navlékací kroužky - popis produktu

Navlékací kroužky Playgro Plastové navlékací kroužky:   Pestrobarevné navlékací kroužky Playgro jsou ideální pro děti od 9 měsíců. Navlékání kroužků poskytuje dětem hodiny skvělé zábavy, navíc rovněž napomáhá rozvíjet zrakové schopnosti i jemnou motoriku miminek. Kroužky jsou různě texturované, díky čemuž upoutají dětskou pozornost a motivují dítě k jejich důkladnému zkoumání. Jejich velikost je pak ideálně uzpůsobena pro malé dětské ručičky.  Navlékací kroužky PlaygroPět navlékacích kroužkůStojánek vysoký 23 cmRůzné textury kroužků Poutavé barevné zpracováníHra rozvíjí jemnou motoriku miminek Specifikace:Materiál:PlastDoporučený věk:Od 9 měsícůHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Barevné kroužky určené k navlékání na podstavec jsou připraveny pro děti od půl roku.

Děti si kroužky mohou zkoumat ručičkami i ústy, pozorovat a rozlišovat jejich barvy, ve větším věku je zkoušet navlékat postupně dle velikosti na podstavec výšky 20 cm. Jsou různě texturované, rozvíjí tak i hmat.

Přednosti:

  • není použito PVC
  • trénují koordinaci pohybů
  • testovány dle nejpřísnějších norem EN-71

Kupte dětem barevné navlékací kroužky Playgro!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Materiál: plast Výška: 20 cm

PG - Plastové navlékací kroužky 6m+

Produkt Playgro - Plastové navlékací kroužky patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Lamps, Playgro, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Lamps, Playgro, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Playgro - Plastové navlékací kroužky je označen EAN kódem 9321104114556.

Playgro - Plastové navlékací kroužky - parametry produktu

Playgro - Plastové navlékací kroužky - historie ceny a dostupnosti

Playgro - Plastové navlékací kroužky - další zajímavé produkty

Playgro - Plastové navlékací kroužky - jak nakoupit nejvýhodnější?