Playgro - měkké pěnové kostky

Playgro - měkké pěnové kostky

Playgro - měkké pěnové kostky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Playgro - měkké pěnové kostky - popis produktu

Obrázkové kostky Playgro Měkké pěnové kostky: S pěnovými kostkami od Playgro se vaše ratolest skvěle zabaví. Velkou výhodou je, že si s těmito měkkými kostkami vaše dítko neublíží a může si je s sebou vzít i do vody. Během hry s lehkými kostkami se u dítěte rozvíjí jemná motorika, smyslové vnímání a představivost. Obrázky mořských živočichů si vaše dítko hned zamiluje a naučí se nová zvířátka. Šest pestrobarevných kostek je vyrobeno z kvalitního materiálu a splňuje přísné normy EN-71. Pěnové kostky Playgro si oblíbí kluci i holky od 6 měsíců. Klíčové vlastnosti měkké pěnové kostky PlaygroS měkkými kostkami se dítě skvěle zabavíS pěnovými kostkami si vaše ratolest neublížíDítě si s kostkami Playgro může hrát i ve voděKostky zdobí barevné obrázky mořských živočichůBěhem hry se u dítěte rozvíjí jemná motorika, smyslové vnímání a představivostŠest pestrobarevných kostek je vyrobeno z kvalitního materiáluHračka splňuje přísné normy EN-71Měkké pěnové kostky Playgro si zamilují holky i kluci od 6 měsícůVelikost kostky:7,5 cmÚdržba:umývejte ručně čistou vodou

Měkké pěnové kostky s barevnými obrázky mohou holčičky a kluci využít při hře jak na zemi, tak ve vodě.

Přednosti:

  • u částí, které se mohou dostat do úst, není použito PVC
  • testováno dle nejpřísnějších norem EN-71

Kupte dětem pěnové kostičky!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Počet kostek: 6 Rozměry kostky: 7,5 cm

 

 

Měkké pěnové kostky -6kusů, potištěné ze všech stran obrázky vodních živočichů. Rozměr jedné kostky cca 7,5x 7,5cm. Věk od 6měsíců.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Playgro, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Playgro - měkké pěnové kostky lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Playgro, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt Playgro - měkké pěnové kostky popisuje EAN kód 9321104811707.

Playgro - měkké pěnové kostky - parametry produktu

Playgro - měkké pěnové kostky - historie ceny a dostupnosti

Playgro - měkké pěnové kostky - další zajímavé produkty

Playgro - měkké pěnové kostky - jak nakoupit nejvýhodnější?