Plavecká vesta matuska dena swim vest preschooler žlutá

Plavecká vesta matuska dena swim vest preschooler žlutá

Plavecká vesta matuska dena swim vest preschooler žlutá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 669 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plavecká vesta matuska dena swim vest preschooler žlutá - popis produktu

Plavecká vesta Matuska Dena Swim Vest Preschooler je skvělou pomůckou pro první tempa ve vodě.  Vestička dokonale obejme dětské tělo a díky svému vztlaku nadnáší, ale přitom nikde nepřekáží a poskytuje maximální svobodu pohybu. Ve vestě se dítě cítí bezpečně a může si tak užít každou chvilku ve vodě. Popruhy jsou nastavitelné tak, aby vesta dětem perfektně padla. Délka popruhu v pase je 105cm a délka popruhu mezi nohy je 45cm. Vesta je určena pro děti v předškolním věku (2-5 let). Šířka vesty je 26cm a výška je 33cm. Upozornění: Vesta na plavání Matuska Dena Swim Vest Preschooler slouží jako plavecká pomůcka, ne jako záchranářská potřeba. Děti mějte pod dohledem po celou dobu jejího využívání ve vodě.

Tento produkt se nachází v kategorii Plavecké pomůcky, vyrábí jej značka Matuska Dena, naleznete jej v e-shopu Swimaholic.cz.

Plavecká vesta matuska dena swim vest preschooler žlutá - parametry produktu

Plavecká vesta matuska dena swim vest preschooler žlutá - historie ceny a dostupnosti

Plavecká vesta matuska dena swim vest preschooler žlutá - další zajímavé produkty

Plavecká vesta matuska dena swim vest preschooler žlutá - jak nakoupit nejvýhodnější?