Plastové zahradní křeslo SCILLA taupe

Plastové zahradní křeslo SCILLA taupe

Plastové zahradní křeslo SCILLA taupe

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plastové zahradní křeslo SCILLA taupe - popis produktu

Křeslo SCILLA je standardní plastové křeslo pro venkovní použití. Skvěle doplní tradiční vzezření okolí. - Promyšlená konstrukce umožňuje stohování, což šetří místo k uskladnění - Odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám - Lehké a odolné - Otvor pro odtok vody - Čištění měkkým hadříkem, vlažnou vodou se saponátem Užitečné na jakémkoli místě: - Pro relaxaci, zahradnictví, rybaření nebo kempování. - Na křesle se pohodlně sedí i na měkkých površích, jako je písek. - Nezastupitelné u bazénu pro odkládání oblečení nebo pro chvíle odpočinku, je odolná vůči chlorované vodě a rychle osychá.

Produkt Plastové zahradní křeslo SCILLA taupe patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní křesla, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Produkt Plastové zahradní křeslo SCILLA taupe patří do skupiny produktů Balkonový nábytek, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Plastové zahradní křeslo SCILLA taupe - parametry produktu

Plastové zahradní křeslo SCILLA taupe - historie ceny a dostupnosti

Plastové zahradní křeslo SCILLA taupe - další zajímavé produkty

Plastové zahradní křeslo SCILLA taupe - jak nakoupit nejvýhodnější?