GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2

GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2

GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2 - popis produktu

Krycí plachta GEKO Plachta, PP + PE, 3x5 m, 80g/m2, zelená:Krycí plachta GEKO STANDARD je vhodná na zakrytí strojů, materiálů, různého nářadí i dřeva. Uchrání všechny předměty před zatečením vody a lze použít i na bazény, do kterých díky ní nebudou padat nečistoty. Skvěle poslouží i jako podklad, který zabrání prostoupení vlhkosti. Je vyrobená z polypropylenu, přičemž je zároveň po obou stranách potažená vrstvou polyethylenu. Lze jednoduše omýt při znečištění a její okrajový zesílený lem je opatřen oky vzdálenými od sebe 1 m, kterými ji snadno uchytíte. Plachta GEKO spolehlivě ochrání vybavení.Klíčové vlastnosti nepromokavé plachty GEKO STANDARD PE, 3 × 5 mNepromokavá krycí plachtaUrčená na zakrytí strojů, materiálů, různého nářadí i dřevaUchrání všechny předměty před zatečením vody a je vhodná i na bazénySkvěle poslouží i jako podklad před prostoupením vlhkostiVyrobená z polypropylenu a zároveň po obou stranách potažená vrstvou polyethylenuKrycí plachta GEKO STANDARD je opatřená oky vzdálenými od sebe 1 mBarevné provedení: zelenéRozměry:5 × 3 mHmotnost:1,2 kg

Tato plachta je ideální pro efektivní zakrytí různých druhů strojů, materiálů i nářadí a na zahradě pro zakrytí dřeva nebo shrabaného listí. Využít ji můžete i k zakrytí bazénů proti nečistotám. Pomocí plachty je možné vytvořit lehké přístřešky při campingu. Je vyrobena z polypropylenu, pokrytá po obou stranách vrstvou polyethylenu. Má zesílené lanové ráfky a hliníková očka ve vzdálenosti 1 m. Je snadno omyvatelná.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nářadí, patří značce GEKO, v barevné verzi zelená, naleznete ho u prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Produkt GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2 patří do skupiny produktů Nářadí na zahradu od značky GEKO, barevné provedení je zelená v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Krycí plachty, patří značce GEKO, barevné provedení je zelená, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Produkt GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2 má EAN kód 5901477125010.

GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2 - parametry produktu

GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2 - historie ceny a dostupnosti

GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2 - další zajímavé produkty

GEKO Nepromokavá krycí plachta PE Standard 3 x 5 m, 80 g/m2 - jak nakoupit nejvýhodnější?