GEKO Plachta, PP + PE, 4x5m, modrá

GEKO Plachta, PP + PE, 4x5m, modrá

GEKO Plachta, PP + PE, 4x5m, modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GEKO Plachta, PP + PE, 4x5m, modrá - popis produktu

Krycí plachta GEKO Plachta, PP + PE, 4x5m, modrá:Krycí plachta GEKO STANDARD je vhodná na zakrytí strojů, materiálů, různého nářadí i dřeva. Uchrání všechny předměty před zatečením vody a lze použít i na bazény, do kterých díky ní nebudou padat nečistoty. Skvěle poslouží i jako podklad, který zabrání prostoupení vlhkosti. Je vyrobená z polypropylenu, přičemž je zároveň po obou stranách potažená vrstvou polyethylenu. Lze jednoduše omýt při znečištění a její okrajový zesílený lem je opatřen oky vzdálenými od sebe 1 m, kterými ji snadno uchytíte. Plachta GEKO spolehlivě ochrání vybavení.Klíčové vlastnosti nepromokavé plachty GEKO STANDARD modré, 4 × 5 mNepromokavá krycí plachtaUrčená na zakrytí strojů, materiálů, různého nářadí i dřevaUchrání všechny předměty před zatečením vody a je vhodná i na bazénySkvěle poslouží i jako podklad před prostoupením vlhkostiVyrobená z polypropylenu a zároveň po obou stranách potažená vrstvou polyethylenuKrycí plachta GEKO STANDARD je opatřená oky vzdálenými od sebe 1 mBarevné provedení: modréRozměry:4 × 5 m

Produkt GEKO Plachta, PP + PE, 4x5m, modrá patří do skupiny produktů Krycí plachty, patří značce GEKO, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt GEKO Plachta, PP + PE, 4x5m, modrá popisuje EAN kód 5901477113277.

GEKO Plachta, PP + PE, 4x5m, modrá - parametry produktu

GEKO Plachta, PP + PE, 4x5m, modrá - historie ceny a dostupnosti

GEKO Plachta, PP + PE, 4x5m, modrá - další zajímavé produkty

GEKO Plachta, PP + PE, 4x5m, modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?