Picaso manufactury Dětská podložka Cloud s certifikátem Gots Vyberte jeden rozměr: 120x180 cm

Picaso manufactury Dětská podložka Cloud s certifikátem Gots Vyberte jeden rozměr: 120x180 cm

Picaso manufactury Dětská podložka Cloud s certifikátem Gots Vyberte jeden rozměr: 120x180 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 529 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Picaso manufactury Dětská podložka Cloud s certifikátem Gots Vyberte jeden rozměr: 120x180 cm - popis produktu

Povrchový materiál podložky Je vyroben ze 100% bio bavlny s certifikátem GOTS o gramáži 240 g/m² v barvě ECRU. Hlavní výhodou bio bavlny, že se vám nebude nikdy žmolkovat! Prošití mráčky. V rozích jsou našité gumové pásky pro lepší fixaci k matraci, aby podložka držela lépe na sém místě. Vnitřní náplň podložky Skládá ze 100% nadýchaného ručně mykaného značkového rouna HandFibre Unique s podílem přírodních vláken lyocell (Tencel), které se vyrábí celulózou dřeva a je charakteristické svou jemností (pevností) a dokonálým odvodem vlhkosti až o 50 % oproti klasickému dutému vláknu, díky kterému udržuje optimální mikroklima během spánku a vaše děti nebude nic rušit. Díky ručně mykanému rounu naší výroby je podložka krásně nadýchaná a pokytne jim tak pocit měkkosti. Certifikáty: Öko-tex® Standart 100, BCI Hlavní přednosti podložky prodyšnost vysoka gramáž povrchové tkaniny cerifikát GOTS materiál, který se nežmolkuje ochrana lůžka před menšími nehodami dítěte změkčení příliš tvrdé matrace - vyšší komfor Jak o podložku pečovat? Praní je možné provádět v domácí pračce při teplotě vody do 60 °C, lze i vyvařit na 90 °C Nebělit prostředky obsahující chlór Výrobky se můžou sušit na vyšší stupeň Lůžkoviny je možné žehlit Co je certifikát GOTS? GOTS (Global Organic Textile Standard) je nejpřísnější mezinárodní biotextilní certifikace. Pěstování biobavlny je sledováno a kontrolováno od semene až po konečné zpracování látky včetně šití. Komise dohlíží také na sociální podmínky dělníků (video o pěstování a výrobě biobavlny). Pokud je látka certifikována GOTS znamená to, že je vyrobena z přírodních bio vláken pocházejících z certifikovaného ekologického zemědělství a zpracování bio vláken na hotovou látku probíhá přísných standardů GOTS.

Picaso manufactury Dětská podložka Cloud s certifikátem Gots Vyberte jeden rozměr: 120x180 cm - parametry produktu

KategoriePodložky

Picaso manufactury Dětská podložka Cloud s certifikátem Gots Vyberte jeden rozměr: 120x180 cm - historie ceny a dostupnosti

Picaso manufactury Dětská podložka Cloud s certifikátem Gots Vyberte jeden rozměr: 120x180 cm - další zajímavé produkty

Picaso manufactury Dětská podložka Cloud s certifikátem Gots Vyberte jeden rozměr: 120x180 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?