Philips Avent Hrnek pro první doušky Klasik 200 ml s držadly holka

Philips Avent Hrnek pro první doušky Klasik 200 ml s držadly holka

Philips Avent Hrnek pro první doušky Klasik 200 ml s držadly holka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 175 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Philips Avent Hrnek pro první doušky Klasik 200 ml s držadly holka - popis produktu

Dětský hrnek Philips AVENT Hrneček Classic 200 ml - dívka:Láhev na pití pro děti Philips AVENTHledáte pro své dítě hrneček, ze kterého se mu bude snadno pít? Růžový dětský hrneček Philips Avent Classic potěší batolata i jejich rodiče. Disponuje měkkou silikonovou hubičkou, která teče jen po stlačení. Nemusíte se tak bát stále rozlitého pití. Snadnému uchopení napomáhá vlnitý tvar hrnečku a držadla. Hrneček Avent se jednoduše sestavuje, je kompatibilní i s dalšími výrobky Avent a pohodlně můžete umýt všechny jeho součásti v myčce.Hrneček s měkkou hubičkou Od 6 měsíců200 mlOchrana proti vytékání a bezproblémové pitíHrneček AVENT má pokročilý ventil, který zajistí, že pití bude téct pouze tehdy, pokud dítě pije. Nebude tak docházet k vylití tekutiny. Hrneček AVENT je skvělý na cestování, jelikož je opatřen ochranou proti vytékání a bezproblémové pití.  Snadné držení hrnečku AVENTHrneček AVENT je speciálně uzpůsoben tak, aby se vašemu dítěti co nejlépe drželo. Lahev má navíc protiskluzový povrch. Díky tomu se batole naučí samo pít a držet jej.  Části vhodné do myčkyÚdržba a čištění hrnečku AVENT je naprosto snadné. Má totiž pouze pár součástek, které můžete pohodlně vložit do myčky nádobí. Hygienické víko udržuje hubičku vždy čistou. Bez BPALahev AVENT je vyrobena bez BPA (0 % BPA) stejně tak, jako ostatní hrnečky s držadly určené pro batolata. Podporuje vývoj dítěteHrneček AVENT pomáhá rozvíjet vaše dítě. Naučí se samostatně pít a držet lahev. Díky hrnečku Philips Avent s měkkou hubičkou si dítě pití opravdu vychutná. Technické specifikace hrnečku na pití AVENTCo je součástíZaklapávací hygienická krytka1 ksLahevPolypropylen bez BPAstupně vývojeFázeOd 6 měsícůVelikost hrnečkuHrneček200 mlFunkceBez BPA*AnoVhodné do myčkyAno*0 % BPA, podle předpisu EU 10/2011Další specifikace

  Kouzelné hrníčky společnosti Philips AVENT mají patentovaný ventil, který se snadno otevře, když dítě pije, a „magicky“ se uzavře, když pít přestane. Hrnky pro první doušky jsou skvělé pro batolata i rodiče: flexibilní náustek pro snadné pití a snadné čištění. Klíčové vlastnosti Vhodné pro děti od 6 měsíců - s držadly Tento hrnek s náustkem Philips AVENT bez obsahu BPA je úžasně odolný proti rozlití, ať se používá doma nebo venku - a přesto se z něj snadno pije Pro zachování hygieny lze celý hrnek sterilizovat Jednoduché pití Náustek z jemného silikonu pro snadné pití Náustek z jednoho kusu silikonu zjednoduší složení hrníčku Všechny části hrníčku můžete umýt v myčce nádobí Tento hrnek je vyroben z materiálu bez obsahu BPA   Technická specifikace Obsah 200 ml Materiál láhve Polypropylenu (PP) Materiál dudlíku Silikon bez BPA Vlastnosti snadno se drží díky držadlůmjednoduché skládánísnadné čištěníergonomický tvar Obsah balení: Philips Avent hrnek Dokumentace

Philips Avent Hrneček pro první doušky Classic 200 ml

Polypropylenový hrneček s držadly s oušky pro snadné držení v malých dětských ručičkách.

Skladba a funkčnost:

  • bez obsahu BPA
  • vhodný do myčky
  • hubička s ventilem proti rozlití
  • pevná hubička pro snadné pití a snadné čištění
  • všechny součásti lze mýt v myčce i sterilizovat

Obsah balení:

  • hrneček, plastová hubička s držadly a víčko

Kupte dětem hrneček Philips Avent!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Materiál: polypropylen Obsah: 200 ml Rozměry: 11 x 11 cm

• pro děti od 6měsíců• 200 ml• snadné čištění a údržba - lze sterilizovatNové hrnečky pro první doušky jsou skvělé pro batolatai rodiče: flexibilní měkká hubička pro snadné pití a snadné čištění.Dostupné v designu pro dívky i chlapce ve dvou velikostech:SCF 551/00 – Hrneček pro první doušky Classic 200 ml (6m+) s držadlySCF 553/00 – Hrneček pro první doušky Classic 260 ml (12mSCF 246/00 – Náhradní hubička silikon 2ks (6m+)

Tento hrneček s hubičkou Philips Avent je skvělý pro batolata i jejich rodiče. Měkká silikonová hubička usnadňuje pití a menší počet součástí znamená snadné čistění hrnečku.

Produkt Philips Avent Hrnek pro první doušky Klasik 200 ml s držadly holka lze nalézt mezi produkty ve skupině Láhve na pití od značky Avent, Philips AVENT, barevné provedení je růžová, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Market-24.cz, Zerex.cz, PlayGoSmart.cz a je určen female, unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Odsávačky mléka, vyrábí jej značka Avent, Philips AVENT, v barvě růžová, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Market-24.cz, Zerex.cz, PlayGoSmart.cz a je vhodný female, unisex.

Produkt Philips Avent Hrnek pro první doušky Klasik 200 ml s držadly holka patří do skupiny produktů Odsávačky mateřského mléka, je v nabídce značky Avent, Philips AVENT, barevné provedení je růžová, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Market-24.cz, Zerex.cz, PlayGoSmart.cz a je určen female, unisex.

Produkt Philips Avent Hrnek pro první doušky Klasik 200 ml s držadly holka má přiřazen EAN kód 8710103854364.

Philips Avent Hrnek pro první doušky Klasik 200 ml s držadly holka - parametry produktu

Philips Avent Hrnek pro první doušky Klasik 200 ml s držadly holka - historie ceny a dostupnosti

Philips Avent Hrnek pro první doušky Klasik 200 ml s držadly holka - další zajímavé produkty

Philips Avent Hrnek pro první doušky Klasik 200 ml s držadly holka - jak nakoupit nejvýhodnější?