Playgro - Cinkající míček

Playgro - Cinkající míček

Playgro - Cinkající míček

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Playgro - Cinkající míček - popis produktu

Míček zářivých barev a vzorů je určen pro děti od narození. Z povrchu míčku vystupují všitá poutka, které doplňují různorodou strukturu míčku.

Přednosti:

  • rozvíjí koordinaci rukou a chodidel
  • trínuje hrubou a jemnou motoriku
  • odpovídá nejpřísnějším normám EN-71

Funkčnost:

  • při pohybu se ozývají zvuky pískání, chrastění, šustění či cinkání rolničky
  • poutko z provázků usnadňuje držení míčku a míček lze za něj zavěsit na postýlku nebo kočárek

Kupte dětem cinkající míček!

Vhodné pro děti od narození

Výška výrobku vč. balení 12,5 cm Navrženo:  Austrálie

 

 

 

Chrastítko Playgro Cinkající míček:Cinkající míček je zábavná hračka s nerozbitným zrcátkem, rolničkou a poutkem na zavěšení, která je určena pro děti již od 3 měsíců. Tento míček je vyroben z jemného měkkého plyše a září mnoha barvami s pestrými vzory, které podporují rozvoj hmatu i zrakových schopností dítěte. Sluch je pak stimulován cinkáním malé rolničky uvnitř hračky.Parametry a specifikace:Vlastnosti:Nerozbitné zrcátkoPoutko na zavěšeníRolnička s jemným zvukemRůzné barvy i vzory použitých látekPrůměr míčku:12 cmVhodné pro:Děti od 3 měsícůHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Látkový míček s rolničkou. Obsahuje plno úchytek v různých barvách a každá strana míčku je z různých textur. Zespodu míčku je zrcátko. Rozměry cca 12 x 12 cm. Věk 3měsíce+

Produkt Playgro - Cinkající míček lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Lamps, Playgro, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Interaktivní hračky, je v nabídce značky Lamps, Playgro, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je vhodný unisex.

Produkt Playgro - Cinkající míček patří do skupiny produktů Látkové pleny od značky Lamps, Playgro, naleznete ho u prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je vhodný unisex.

Produkt Playgro - Cinkající míček popisuje EAN kód 9321104802712.

Playgro - Cinkající míček - parametry produktu

Playgro - Cinkající míček - historie ceny a dostupnosti

Playgro - Cinkající míček - další zajímavé produkty

Playgro - Cinkající míček - jak nakoupit nejvýhodnější?