Dino Ledové království II Pexeso

Dino Ledové království II Pexeso

Dino Ledové království II Pexeso

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 120 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dino Ledové království II Pexeso - popis produktu

Pexeso Dino Ledové království II : Patří vaše dítko k milovníkům princezny Anny, Elsy a dalších postaviček z pohádky Ledové království? Pak si jistě rádo bude lámat hlavičku a trénovat svou paměť u dětského pexesa s motivem hlavních hrdinů právě z tohoto dětského filmu. Pexeso Ledové království II od Dino obsahuje 48 barevných kartiček a cílem hráčů je najít co nejvíce stejných dvojic. Kartičky jsou vyrobeny z pevného, zdravotně nezávadného materiálu. Pexeso skvěle trénuje paměť, schopnost soustředění a bystrost. Hra je vhodná pro 2 - 8 hráčů od 4 let.  Klíčové vlastnosti pexesa Dino Ledové království IIPexeso s motivy z druhého dílu Ledového královstvíObsahuje 48 barevných kartičekKartičky z pevného kartonuKarton je zdravotně nezávadnýPexeso trénuje paměť, bystrost a schopnost soustředěníHra je vhodná pro děti od 4 letPexeso si může zahrát 2 - 8 hráčů Rozměry krabice:113 × 183 × 35 mm

Kartičky pexesa z trdého kartonu nemusíme stříhat jako klasické pexeso. Jsou připraveny v praktické krabici pro uskladnění. Malé děti si mohou hned po otevření zkusit hledat dvojice z Ledového království.

Přednosti:

  • cvičí paměť
  • trénuje pozornost a soustředění

Obsah balení:

  • 48 pevných karet
  • návod

Kupte dětem oblíbené pexeso!

Vhodné pro děti od 4 let Materiál: karton Počet hráčů: 2-6 Délka hry: cca 20 min. Počet karet: 48 Rozměry balení: 18 x 11 x 3 cm Země původu: ČR

DINO Hra Pexeso Frozen II

Nenechte vychladnout mozkové závity a pěkně je rozehřejte u pohádkového pexesa. Hra s obrázky z druhého dílu Ledového království (Frozen) prověří krátkodobou paměť, bystrost i schopnost soustředění. Zamilují si ji nejen malí fanoušci princezen Anny a Elsy, ale také dospělí spoluhráči.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Klasická hra pro všechny věkové kategorie. Rozvíjející paměť a soustředění. Cílem hráčů je najít co nejvíce stejných dvojic.

Produkt Dino Ledové království II Pexeso patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku DINO, Dino Toys, DinoToys, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Market-24.cz, Albi.cz, KnihyDobrovsky.cz a je přizpůsoben female.

Tento produkt naleznete ve skupině Společenské hry, patří pod značku DINO, Dino Toys, DinoToys, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Market-24.cz, Albi.cz, KnihyDobrovsky.cz a je určen female.

Produkt Dino Ledové království II Pexeso má EAN kód 8590878622135.

Dino Ledové království II Pexeso - parametry produktu

Dino Ledové království II Pexeso - historie ceny a dostupnosti

Dino Ledové království II Pexeso - další zajímavé produkty

Dino Ledové království II Pexeso - jak nakoupit nejvýhodnější?