Petkit Pura Air chytrý odstraňovač pachu a bakterií

Petkit Pura Air chytrý odstraňovač pachu a bakterií

Petkit Pura Air chytrý odstraňovač pachu a bakterií

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 542 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Petkit Pura Air chytrý odstraňovač pachu a bakterií - popis produktu

Inteligentní pohlcovač pachů Pura AirInteligentní pohlcovač pachů PetKit je ideální pro domácnost každého majitele kočky. Účinně čistí vzduch a odstraňuje nepříjemné pachy. Díky 2 provozním režimům můžete jeho provoz přizpůsobit svým očekáváním. Infračervený senzor detekuje přítomnost vašeho domácího mazlíčka a umožňuje zařízení odpovídajícím způsobem reagovat. Pohlcovač pachů se snadno používá díky 3 barevným indikátorům a vyžaduje 3 baterie AAA (nejsou součástí balení).Pokročilý senzorPura Air má vestavěný infračervený senzor. Ten automaticky detekuje přítomnost vašeho domácího mazlíčka - stačí, aby se váš mazlíček nacházel v jeho dosahu. Poskytuje kanystru zvýšenou přesnost a zajišťuje, že v případě potřeby může začít okamžitě osvěžovat vzduch.Vyberte si pro vás ten nejlepší režimAby vám poskytl všestrannou ochranu proti zápachu a ještě účinnější osvěžení vzduchu, podporuje Pura Air 2 režimy provozu. V prvním režimu začne zařízení automaticky odstraňovat zápach, jakmile se váš domácí mazlíček přiblíží do jeho dosahu, zatímco pokud zvolíte druhý režim, začne automaticky každých 6 hodin, čímž zajistí dobrou kvalitu vzduchu po celý den.Uživatelsky přívětivé stránkyPřístroj je vybaven polymerovým filtrem, který využívá výtažek z přibližně 20 rostlin. Netoxický a zdravotně nezávadný - účinně pohlcuje pachy a rozkládá molekuly pachů, jako je například dusík. Zabraňuje také množení bakterií. To vše znamená, že si se zařízením PetKit Pura Air budete užívat čistý a svěží vzduch. (Filtr vydrží účinně fungovat přibližně 3 měsíce).Objevte sílu záporných iontůČistička vzduchu využívá také vysoce aktivní záporné ionty, které zajišťují ještě účinnější osvěžení vzduchu. Ty se osvědčují v boji proti virům a pohlcují také prach a jemné částice. Jsou také zodpovědné za potlačení růstu bakterií. Používáním čističky Pura Air se tedy postaráte nejen o vynikající kvalitu vzduchu ve vaší domácnosti, ale také o své zdraví.Velký rozsah osvěženíÚčinnou eliminaci zápachu umožňuje až 5 vzduchovodů umístěných pod různými úhly, což se projevuje v rozšířeném pracovním rozsahu čističky vzduchu. S čističkou Pura Air můžete účinně osvěžit vzduch ve své domácnosti a rychle zapomenout na nepříjemné pachy.Rychlá kontrola stavu jednotkytři barevné světelné indikátory vám poskytnou potřebné informace o stavu přístroje. Bílé světlo signalizuje, že nádoba pracuje. Když se rozsvítí červené světlo, vyměňte baterie (3 baterie AAA zajistí až 3 měsíce provozu). Žluté světlo signalizuje, že je třeba vyměnit filtr.VýrobcePetKitRozměry164x40x32 mmBarvaBíláMateriálABSZdroj energie3 baterie AAA (nejsou součástí balení)Provozní proud

Produkt Petkit Pura Air chytrý odstraňovač pachu a bakterií patří do skupiny produktů Inteligentní domácnost, patří značce PetKit v nabídce e-shopu SMDledzarovky.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odstraňovače pachu od značky PetKit v nabídce e-shopu SMDledzarovky.cz, Alza.cz.

Produkt Petkit Pura Air chytrý odstraňovač pachu a bakterií má přiřazen EAN kód 6931580101709.

Petkit Pura Air chytrý odstraňovač pachu a bakterií - parametry produktu

Petkit Pura Air chytrý odstraňovač pachu a bakterií - historie ceny a dostupnosti

Petkit Pura Air chytrý odstraňovač pachu a bakterií - další zajímavé produkty

Petkit Pura Air chytrý odstraňovač pachu a bakterií - jak nakoupit nejvýhodnější?