Petit LULU Tréninkové kalhotky - Mlsné pandy #84513

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Mlsné pandy #84513

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Mlsné pandy #84513

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Mlsné pandy - popis produktu

Plenkové kalhotky Petit LULU Tréninkové kalhotky - Mlsné pandy:Plánujete koupit plenkové kalhotky, ve kterých bude mít vaše děťátko pocit pohodlí? V tom případě se vám osvědčí plenkové kalhotky Petit Lulu. Disponují navíc mimořádnou prodyšností, tudíž se děťátko nebude nepříjemně potit. Anatomické absorpční jádro je schopnné přizpůsobit se tvaru tělíčka. Tyto plenky nejsou běleny chlorem, takže nemohou mít negativní efekt na zdraví vašeho miláčka. Jsou navrženy tak, aby nedošlo na vznik opruzenin. V balení je k dispozici 1 ks. Zásadní funkce plenkových kalhotek Petit LULU Tréninkové kalhotky - Mlsné pandy Plenkové kalhotky Petit Lulu, které poskytnou vašemu děťátku pocit pohodlí Plenky mají vynikající prodyšnost Plenky se vyznačují zdravotní nezávadností S anatomickým absorpčním jádrem Předcházejí vzniku opruzenin Stačí je jen natáhnout Plenkové kalhotky Petit Lulu si zamilujete vy i vaše miminko

Produkt Petit LULU Tréninkové kalhotky - Mlsné pandy #84513 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kalhotky - od značky Petit Lulu.

Tento produkt naleznete ve skupině Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka Petit Lulu.

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Mlsné pandy - parametry produktu

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Mlsné pandy - historie ceny a dostupnosti

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Mlsné pandy - další zajímavé produkty

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Mlsné pandy - jak nakoupit nejvýhodnější?