Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l

Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l

Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l - popis produktu

Prací gel Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l:PERSIL Gel Universal (80 praní)Persil gel univerzál na bílé i barevné prádloDeep Clean Technologie - proniká hluboko do vlákenGel na praní Persil má o 40 % koncentrovanější složení pro účinnější odstraňování skvrnPředchází zašednutí i po několika praních a zanechává vaše oblečení zářivě čistéPersil gel přináší dlouhotrvající příjemnou svěžestPersil gel univerzální s Deep Clean technologií je tekutý prací prostředek pro perfektní výsledky na praní vašeho oblečení. Díky technologii Deep Clean Persil odstraní i ty nejodolnější skvrny. Jeho složení proniká hluboko do vláken a odstraňuje i ty nejmenší molekuly špíny. Persil power gel chrání vlákna před žmolkováním a přináší vašemu prádlu svěžest, kterou budete milovat.Účinný proti skvrnámGel na praní Persil s technologií Deep Clean proniká hluboko do vláken a účinně odstraní i ty nejodolnější skvrny. Čisticí sílaI přes svou čisticí sílu je Persil gel jemný k vláknům. Můžete si tak vaše oblečení užívat po dlouhá léta.Zářivé oblečeníPersil power gel je skvělý v tom, že zanechává vaše oblečení zářivě čisté a předchází zašednutí i po několika pracích cyklech.Dlouhotrvající svěžestPrací gel Persil dodá vašemu oblečení dlouhotrvající svěžest. Prádlo vydrží až 30 dní jako čerstvě vyprané.PoužitíKrok 1Nadávkujte prací prostředek do zásobníku. Pro střední plnění 50 ml, pro maximální plnění 75 ml pracího gelu.Krok 2Vložte prádlo do bubnu pračky. Při třídění se vždy řiďte symboly na cedulkách vašeho oblečení.Krok 3Spusťte prací program.Kompletní péče o vaše prádloPERSIL Discs Regular Box 4in1 38 ksKoupit »PERSIL Fresh By Silan Box 4,095 kg (63 praní)Koupit »SILAN Perfume Pearls Fresh Sky 230 gKoupit »SILAN Fresh Sky 1,8 l (72 praní)Koupit »Složení5-

Tento produkt se nachází v kategorii Prací prostředky, vyrábí jej značka PERSIL.

Produkt Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l lze nalézt mezi produkty ve skupině Prací gely, je v nabídce značky PERSIL.

Produkt Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l popisuje EAN kód 9000101322927.

Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l - parametry produktu

Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l - historie ceny a dostupnosti

Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l - související články v blogu

Jak vybrat pračku a sušičku prádla?

Praní je nezbytnou činností v každé domácnosti.

Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l - další zajímavé produkty

Persil prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 80 praní 4,00l - jak nakoupit nejvýhodnější?