Penn Naviják Rival Black 7000LC

Penn Naviják Rival Black 7000LC

Penn Naviják Rival Black 7000LC

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 626 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Penn Naviják Rival Black 7000LC - popis produktu

Naviják PENN Rival Black byl zkonstruován jako všestranný naviják pro dlouhé odhozy za přijatelnou cenu. Naviják PENN Rival Black byl zkonstruován jako všestranný naviják pro dlouhé odhozy za přijatelnou cenu. Systém 5 stíněných kuličkových ložisek, včetně ložiska s okamžitou ochranou proti zpětnému chodu, vám zaručí dokonale hladký chod, a to i pod tlakem. Grafitové tělo v kombinaci s obráběnou hliníkovou cívkou připravenou na pletenou šňůru vytváří pevný a přitom lehký naviják. Speciální skládací rukojeť je vybavena luxusním knoflíkem z palisandrového dřeva. PENN Rival black se dodává ve 3 různých velikostech: 6, 7 a 8, takže Rival je vhodný pro každého rybáře: kapraře, surfaře, feederisty atd. výběr je na vás! 4+1 stíněná kuličková ložiska z nerezové oceli Silná a hladká brzda Skládací rukojeť Luxusní palisandrová rukojeť Rychlé nastavení brzdného systému Cívka připravená na pletení pruhů

Produkt Penn Naviják Rival Black 7000LC patří do skupiny produktů Navijáky přední brzda, patří značce Penn v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Penn Naviják Rival Black 7000LC - parametry produktu

Penn Naviják Rival Black 7000LC - historie ceny a dostupnosti

Penn Naviják Rival Black 7000LC - další zajímavé produkty

Penn Naviják Rival Black 7000LC - jak nakoupit nejvýhodnější?