Péče o pleť a vlasy - Marie Finsterlová - e-kniha

Péče o pleť a vlasy - Marie Finsterlová - e-kniha

Péče o pleť a vlasy - Marie Finsterlová - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 161 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Péče o pleť a vlasy - Marie Finsterlová - e-kniha - popis produktu

eBook: Kosmetika nás láká odnepaměti. Je nejen součástí osobní hygieny každého z nás, ale děláme si jí radost sami sobě i svým blízkým. Správné používání kosmetických přípravků je však do určité míry umění. Vezměme si tedy spolu s MUDr. Marií Finsterlovou pomyslný nákupní košík a začněme si vybavovat svoji domácí „laboratoř“ krásy. Využijme jejích zkušeností praktické kožní lékařky, která se s touto problematikou dnes a denně zabývá a řeší aktuální problémy s pletí v kterémkoliv věku – od novorozeneckého období až po pleť zralou. Vyzkoušejte její „návod“, jak o svoji pokožku pečovat v každém věku, a předcházejte tak řadě kožních onemocnění.

Tento produkt se nachází v kategorii Péče o vlasy, patří značce Grada, naleznete jej v e-shopu KnihyDobrovsky.cz.

Produkt Péče o pleť a vlasy - Marie Finsterlová - e-kniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťová kosmetika, patří značce Grada, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vlasová kosmetika, vyrábí jej značka Grada, naleznete jej v e-shopu KnihyDobrovsky.cz.

Péče o pleť a vlasy - Marie Finsterlová - e-kniha - parametry produktu

Péče o pleť a vlasy - Marie Finsterlová - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Péče o pleť a vlasy - Marie Finsterlová - e-kniha - další zajímavé produkty

Péče o pleť a vlasy - Marie Finsterlová - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?