PayPer NEW YORK Kšiltovka antracit

PayPer NEW YORK Kšiltovka antracit

PayPer NEW YORK Kšiltovka antracit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 66 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PayPer NEW YORK Kšiltovka antracit - popis produktu

Hledáte kšiltovku, která vám dodá styl a pohodlí zároveň? Naše pětipanelová kšiltovka NEW YORK je ten pravý doplněk pro vás! Stylový Design: Tato kšiltovka je inspirována energií a životem New Yorku. S předkloněným kšiltem a vyšívanými očky nabízí nejen skvělý vzhled, ale i praktické využití. Materiál: Vyrobená z bavlněného kepru, zaručuje naší kšiltovce odolnost a pohodlí po celý den. Nastavitelné Zapínání na Suchý Zip: S nastavitelným zapínáním na suchý zip se kšiltovka snadno přizpůsobí vaší velikosti a zaručí pohodlné nošení. Unisex Design: Vhodná pro každého! Bez ohledu na váš styl nebo pohlaví, tato kšiltovka dodá vašemu outfitu ten správný šmrnc. Přidejte naši pětipanelovou kšiltovku NEW YORK do svého šatníku a vyjadřujte svůj jedinečný styl s elegancí a pohodlím. Kšiltovka z bavlněného kepru se zapínáním na suchý zip

Produkt PayPer NEW YORK Kšiltovka antracit patří do skupiny produktů Pracovní oděvy, je v nabídce značky PayPer, v barvě šedá v nabídce e-shopu Inzep.cz.

PayPer NEW YORK Kšiltovka antracit - parametry produktu

Barvaantracit
Barvašedá
Druh oblečeníxxx
KategoriePracovní oděvy, Kšiltovky
ZnačkaPayPer
Barvašedá
E-shopInzep.cz

PayPer NEW YORK Kšiltovka antracit - historie ceny a dostupnosti

PayPer NEW YORK Kšiltovka antracit - další zajímavé produkty

PayPer NEW YORK Kšiltovka antracit - jak nakoupit nejvýhodnější?