PATTEX Tavná pistole 1 ks + 6 ks tavných tyčinek #198370

PATTEX Tavná pistole 1 ks + 6 ks tavných tyčinek #198370

PATTEX Tavná pistole 1 ks + 6 ks tavných tyčinek #198370

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 557 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PATTEX Tavná pistole 1 ks + 6 ks tavných tyčinek - popis produktu

Tavná pistole PATTEX Tavná pistole 1 ks + 6 ks tavných tyčinek:Tavná pistole PATTEX se stane výborným pomocníkem do domácnostiElektrická tavná pistole PATTEX nabízí široké uplatnění v domácnosti, kde se stane ideálním pomocníkem při rychlých opravách, aranžování květů nebo výrobě dekorací. Stisknutím spouště je zajištěno citlivé dávkování roztavené patrony pro pohodlné nanášení lepidla na různé druhy materiálů. Součástí balení je 6 ks transparentních tavných tyčinek.Klíčové vlastnosti tavné lepicí pistole PATTEXVysoký tavný výkon při nízké spotřebě energieElektronická kontrola teploty pomocí moderní technologieTepelně izolovaná tryskaVýsledný spoj je odolný proti voděIdeální pro lepení dřeva, kůže, skla, papíru, látky, kovu, kartonu, korku a plastůLepení není použitelné pro měkčené PVC, polyetylen a polystyren6 kusů tavných tyčinekS příkonem 70 W bude tavicí pistole PATTER připravená k práci do 10 minutLepicí pistole PATTEX má široké možnosti využitíTavnou pistoli PATTEX lze použít na dřevo, kůži, sklo, papír, látku, kov, karton, korek či plasty. Výsledný spoj získá dokonalou pevnost a pružnost za 5 minut a navíc je odolný proti vodě. Pro komfortní použití je tavná pistole vybavena tepelně izolovanou tryskou, širokou rukojetí a pevným krytem, který je odolný vůči nárazům.Tavná lepící pistole Pattex - je použitelná pro dřevo, kůži, sklo, papír, látku, kov, karton, korek i plasty

Produkt PATTEX Tavná pistole 1 ks + 6 ks tavných tyčinek #198370 lze nalézt mezi produkty ve skupině Tavné pistole, patří značce PATTEX, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt PATTEX Tavná pistole 1 ks + 6 ks tavných tyčinek #198370 má přiřazen EAN kód 4015000419444.

PATTEX Tavná pistole 1 ks + 6 ks tavných tyčinek - parametry produktu

PATTEX Tavná pistole 1 ks + 6 ks tavných tyčinek - historie ceny a dostupnosti

PATTEX Tavná pistole 1 ks + 6 ks tavných tyčinek - další zajímavé produkty

PATTEX Tavná pistole 1 ks + 6 ks tavných tyčinek - jak nakoupit nejvýhodnější?