Disperzní lepidlo Pattex Wood Super 3, 250 g

Disperzní lepidlo Pattex Wood Super 3, 250 g

Disperzní lepidlo Pattex Wood Super 3, 250 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Disperzní lepidlo Pattex Wood Super 3, 250 g - popis produktu

Lepidlo PATTEX Super 3, 250 g: Vysoce odolné a pevné disperzní lepidlo PATTEX Super 3 využijete při lepení dřeva, ale také kůže, papíru, lepenky i jiného materiálu. Lepidlo je vodovzdorné, neobsahuje žádná rozpouštědla a lze jej použít jak v interiéru, tak v exteriéru. Po vytvrzení je lepidlo zcela transparentní. Lepidlo je baleno v plastové láhvi s praktickým aplikátorem. Balení obsahuje 250 g lepidla PATTEX Super 3.  Klíčové vlastnosti lepidla PATTEX Super 3 250 g Lepidlo PATTEX pro lepení dřeva a příbuzných materiálůLze použít i na kůži, papír, lepenku a jinéLepidlo je vodovzdornéVysoká pevnost spojeBez rozpouštědelPro interiér i exteriérPo vytvrzení je transparentníBaleno v plastové láhvi s aplikátoremBalení obsahuje 250 g lepidla PATTEX Super 3Návod k použití: Lepené povrchy očistěte, osušte a zbavte mastnoty. Lepidlo nanášejte rovnoměrně v tenké vrstvě za pomoci štětce, plastové stěrky, válečku nebo strojového zařízení na nanášení lepidla. Nevystavujte dlouhému odvětrání, lepidlo musí být při lepení ještě mokré. Lepené části stlačte k sobě a stáhněte svorkami nebo zatižte těžkým předmětem. Zatížení ponechte alespoň 20 minut.Skladování:Lepidlo skladujte v originálním uzavřeném obalu v suchém a chladném prostředí. Chraňte před teplotami nižšími než 5 °C. 

Voděodolné disperzní lepidlo, vyznačující se vysokou pevností a odolností proti vyšším teplotám, pro lepení dřeva a příbuzných materiálů, které jsou vystaveny vyšší vlhkosti nebo krátkodobému působení vody. Oblasti použití: na montážní a konstrukční lepení v interiéru či exteriéru, např.: okna, dveře. lamelování okenních hranolů velkoplošné lepení, např. lepení vrstvených lisovaných desek na dřevotřískové desky lepení spár, např. na kuchyňské pracovní desky, ale i na všechny druhy lepení ve vnitřních prostorách se silným klimatickým kolísáním a vlhkostním zatížením Vlastnosti: vysoká pevnost spoje voděodolné lepení tepelná odolnost spoje podle Watt 91>7 N/mm2 téměř neomezené využití i pro náročné druhy dřevin přidáním tvrdidla Ponal D4 - je možné po dobu 8 hodin dosáhnout kvality EN204/D4, po uplynutí 8 hodin se lepidlo vrací na kvalitu EN204/D3Voděodolné disperzní lepidlo, vyznačující se vysokou pevností a odolností proti vyšším teplotám, pro lepení dřeva a příbuzných materiálů, které jsou vystaveny vyšší vlhkosti nebo krátkodobému působení vody.

Produkt Disperzní lepidlo Pattex Wood Super 3, 250 g má EAN kód 5997272367885.

Disperzní lepidlo Pattex Wood Super 3, 250 g - parametry produktu

Disperzní lepidlo Pattex Wood Super 3, 250 g - historie ceny a dostupnosti

Disperzní lepidlo Pattex Wood Super 3, 250 g - další zajímavé produkty

Disperzní lepidlo Pattex Wood Super 3, 250 g - jak nakoupit nejvýhodnější?