Disperzní lepidlo Pattex Wood Standard, 250 g

Disperzní lepidlo Pattex Wood Standard, 250 g

Disperzní lepidlo Pattex Wood Standard, 250 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Disperzní lepidlo Pattex Wood Standard, 250 g - popis produktu

Lepidlo PATTEX Standard 250 g: Ať už jste domácí kutil chystající se vyrobit dřevěnou poličku nebo jen chcete opravit prasklou dřevěnou židli, šikovným pomocníkem vám bude speciální lepidlo na dřevo PATTEX Standard. Lepidlo je vhodné pro všechny druhy dřeva a dále také na kůži, papír, lepenku, textil i polystyren. Lepidlo lze použít k lepení čepových a kolíkových spojů, pera a drážky. PATTEX Standard se vyznačuje svou vysokou lepicí silou. Po vytvrzení je transparentní. Balení obsahuje 250 g lepidla PATTEX Standard. Lepidlo je bez rozpouštědel.  Klíčové vlastnosti disperzního lepidla PATTEX Standard 250 gDisperzní lepidlo PATTEX Standard na dřevoNa bázi vodyK lepení všech druhů dřeva Vhodné také na kůži, papír, lepenku, textil a polystyrenK lepení čepových a kolíkových spojů, pera a drážkyVysoká lepicí sílaPo vytvrzení transparentní Neobsahuje rozpouštědlaBalení obsahuje 250 g lepidla PATTEX StandardNávod k použití:Povrchy očistěte, zbavte mastnoty a osušte. Lepidlo nanášejte jednostranně v tenké vrstvě štětcem, válečkem na lepidlo nebo strojovým zařízením na nanášení lepidla. Lepíte-li tvrdé dřevo, nanášejte lepidlo oboustranně. Nevystavujte dlouhému odvětrání, lepidlo musí být pi lepení ještě mokré. Stlačte obě lepené části k sobě a zalistuje svorkami nebo zatěžte těžkým předmětem.

Pattex Wood Standard je disperzní lepidlo na bázi vody vhodné pro lepení všech druhů dřeva, včetně tvrdého dřeva, kůže, papíru, lepenky, textilu a polystyrénu. Vlastnosti: vysoká pevnost spoje vhodné pro montážní, spárové a plošné lepení voděodolné dle EN 204 / D2 trvanlivé spoj je po uschnutí pružný a průhledný nezpůsobuje zabarvení dřeva (ani u dřevin obsahujících tanin) Oblasti použití: montážní lepení kolíkových a čepových spojů i perodrážky lepení spár (masivní dřevo), velkoplošných materiálů, desek HPL a lisovaných dřevovláknitých desekPattex Wood Standard je disperzní lepidlo na bázi vody vhodné pro lepení všech druhů dřeva, včetně tvrdého dřeva, kůže, papíru, lepenky, textilu a polystyrénu.

Produkt Disperzní lepidlo Pattex Wood Standard, 250 g má přiřazen EAN kód 5997272367809.

Disperzní lepidlo Pattex Wood Standard, 250 g - parametry produktu

Disperzní lepidlo Pattex Wood Standard, 250 g - historie ceny a dostupnosti

Disperzní lepidlo Pattex Wood Standard, 250 g - další zajímavé produkty

Disperzní lepidlo Pattex Wood Standard, 250 g - jak nakoupit nejvýhodnější?