PATTEX Speciální lepidlo - kůže 30 g

PATTEX Speciální lepidlo - kůže 30 g

PATTEX Speciální lepidlo - kůže 30 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 80 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PATTEX Speciální lepidlo - kůže 30 g - popis produktu

Lepidlo PATTEX Speciální lepidlo - kůže 30 g: Speciální lepidlo PATTEX je určené nejen pro lepení kůže, ale i dalších materiálů, kterými jsou třeba guma, korek, plst, tvrdé PVC, měkké pěny, kov a mnoho dalších. Lepidlo se vyznačuje velmi vysokou pevností spoje s podklady z různých tvrdých a měkkých plastů - polykarbonátu, plexiskla, ABS, polystyrenu nebo tvrdého a měkkého PVC. PATTEX lepidlo je vhodné pro viditelné lepené spoje, průhledné materiály, kartony i papír. Naopak nevhodné je pro polyetylen, polypropylen, expandovaný polystyren, syntetickou kůži a PTFE. Tuba obsahuje 30 g lepidla PATTEX.   Klíčové vlastnosti speciálního lepidla PATTEX na kůži 30 gSpeciální lepidlo na kůži od PATTEXPro kombinované lepení dřevěných materiálů s dekorativními laminátyGuma, kůže, korek, plst, tvrdé PVC, měkké pěny, kov a jinéObzvlášť vysoká pevnost spojeVhodné pro viditelné lepené spoje, průhledné materiály, papírNevhodné pro polypropylen, polyetylen, syntetickou kůži a PTFETuba obsahuje 30 g lepidla PATTEXNávod k použití:Lepený materiál musí být čistý, suchý a zbavený mastnoty. Lepené materiály z laminátu nebo kovu je dobré vyčistit rozpouštědlem. Lepidlo aplikujte rovnoměrně na oba lepené povrchy, a to zejména na okrajích. Nápomocná vám bude zubová Pattex špachtle nebo štětec s krátkými štětinami. Lepidlo nechte důkladně zaschnout. 

Pro kombinované lepení dřevěných materiálů s dekorativními lamináty jako jsou Resopal®, Formica® atd., guma, kůže, korek, plst, tvrdé PVC, měkké pěny, kov a mnoho dalších materiálů. S požadavkem na obzvlášť vysokou pevnost spoje s podklady různých tvrdých a měkkých plastů (např. tvrdého a měkkého PVC, polykarbonátu, plexiskla, ABS, polystyrenu). Vhodné pro viditelné lepené spoje, průhledné materiály, papír a karton. Nevhodné pro polyetylen, polypropylen, expandovaný polystyrenen (Styropor®), syntetickou kůži a PTFE.  

Produkt PATTEX Speciální lepidlo - kůže 30 g je označen EAN kódem 9000101113471.

PATTEX Speciální lepidlo - kůže 30 g - parametry produktu

PATTEX Speciální lepidlo - kůže 30 g - historie ceny a dostupnosti

PATTEX Speciální lepidlo - kůže 30 g - další zajímavé produkty

PATTEX Speciální lepidlo - kůže 30 g - jak nakoupit nejvýhodnější?