PATTEX Speciální lepidlo - guma 30 g

PATTEX Speciální lepidlo - guma 30 g

PATTEX Speciální lepidlo - guma 30 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 78 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PATTEX Speciální lepidlo - guma 30 g - popis produktu

Lepidlo PATTEX Speciální lepidlo - guma 30 g: Toto speciální lepidlo PATTEX je ideální volba, pokud chcete slepit gumu se všemi ostatními druhy materiálů. Už nebude problém připevnění různých typů obkladů stěn nebo zvukově izolačních panelů. Potřebujete přilepit třeba pásy dýhy na zakřivené hrany? Žádná věda. Lepidlo PATTEX se pyšní velkou elasticitou, vysokou počáteční a konečnou pevností, odolností vůči vodě, vysokým teplotám a stárnutí. Je pouze nevhodné pro použití s PP, PE, PTFE materiály. Klíčové vlastnosti speciálního lepidla PATTEX - gumaSpeciální lepidlo PATTEX pro lepení gumy s ostatními druhy materiálůVyniká velkou elasticitou a vysokou počáteční i konečnou pevnostíJe odolné vůči vodě, vysokým teplotám a stárnutíToto lepidlo PATTEX je použitelné s gumou, kůží, korkem, plstí, tvrdým PVC, měkkou pěnou, kovemNevhodné pro použití s PP, PE, PTFE materiály Použití:Lepený materiál musí být vždy suchý a předem zbavený mastnoty i všech nečistot. Laminát a kov očistěte pomocí rozpouštědla. Kov předem lehce obruste, zvýšíte tím přilnavost. Pomocí zubové špachtle (případně štětcem s krátkými štětinami) aplikujte rovnoměrně lepidlo na oba lepené povrchy. Poté zajistěte stálé větrání. Po odpaření (maximálně do 2 hodin) oba lepené povrchy spojte. Pevnost spoje závisí na intenzitě tlaku.

Pro kombinované lepení dřevěných materiálů s dekorativními lamináty jako jsou Resopal®, Formica® atd., guma, kůže, korek, plst, tvrdé PVC, měkké pěny, kov a mnoho dalších materiálů. Nevhodné pro polyetylen, polypropylenový expandovaný polystyren, syntetickou kůži a plastifikované PVC.  

Produkt PATTEX Speciální lepidlo - guma 30 g popisuje EAN kód 9000101113457.

PATTEX Speciální lepidlo - guma 30 g - parametry produktu

PATTEX Speciální lepidlo - guma 30 g - historie ceny a dostupnosti

PATTEX Speciální lepidlo - guma 30 g - další zajímavé produkty

PATTEX Speciální lepidlo - guma 30 g - jak nakoupit nejvýhodnější?