PATTEX Power tape transparentní 10 m

PATTEX Power tape transparentní 10 m

PATTEX Power tape transparentní 10 m

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 125 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PATTEX Power tape transparentní 10 m - popis produktu

Lepicí páska PATTEX Power tape transparentní 10 m:Univerzální lepící páska je pro zesílení pevnosti vyztužená tkaninou. Páska má vysokou přilnavost k většině materiálů včetně neporézních povrchů. Použitá může být v interiéru, exteriéru a dokonce i v kontaktu s tlakovým vzduchem. Určitě oceníte, že ji lze snadno odtrhnout rukou bez použití nůžek. Usnadněte si práci při lepení nebo náhlé opravě prakticky čehokoliv s touto skvělou univerzální páskou Pattex. Hlavní přednostiUniverzální použitíVysoká přilnavostUtěsnění vzduchotechnikySnadno odtrhnutelná rukouTechnická specifikaceNosný materiál: Tkanina potažená polyethylenemLepidlo: Syntetický kaučukTloušťka: 210 ± 0,20 µmŠířka: 5 cmPevnost v tahu: (PSTC-31) > 34 N/cm180° přilnavost k oceli: (PSTC-1) > 15 N/cmTepelná odolnost: od -5 do +70 °CTeplota zpracování: od +10 do +40 °C

Produkt PATTEX Power tape transparentní 10 m patří do skupiny produktů Lepicí páska, patří značce PATTEX, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Lepicí pásky, patří značce PATTEX, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt PATTEX Power tape transparentní 10 m má přiřazen EAN kód 9000100782524.

PATTEX Power tape transparentní 10 m - parametry produktu

PATTEX Power tape transparentní 10 m - historie ceny a dostupnosti

PATTEX Power tape transparentní 10 m - další zajímavé produkty

PATTEX Power tape transparentní 10 m - jak nakoupit nejvýhodnější?