PATTEX Power tape stříbrná 50 m

PATTEX Power tape stříbrná 50 m

PATTEX Power tape stříbrná 50 m

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 242 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PATTEX Power tape stříbrná 50 m - popis produktu

Lepicí páska PATTEX Power tape stříbrná 50 m:  Univerzální stříbrná páska potažená polyethylenovou tkaninou a opatřená kaučukovým lepidlem.Univerzální stříbrná páska potažená polyethylenovou tkaninou a opatřená kaučukovým lepidlem. Vhodná pro použití v interiéru i exteriéru s vysokou přilnavostí k většině materiálů. Výborně odolává vodě a nízkým teplotám. Při lepení musí být povrchy čisté, suché a zbavené mastnoty. Pro větší odolnost, lze lepit ve vrstvách. Výhodou je snadné odtržení bez použití nůžek, tím se práce velmi urychlí. Vlastnostidobrá přilnavost i k vlhkým povrchůmextra pevnásnadno odtrhnutelná rukouodolná proti tlaku vody a vzduchudélka: 50 m, šířka: 5 cm

Pattex Power Tape je vhodná nejen k univerzálnímu použití v interiéru i exteriéru, ale i v kontaktu s tlakovou vodou a vzduchem. Utěsňuje průsaky a navíc ji lze velmi snadno odtrnout pouze rukou.

Produkt PATTEX Power tape stříbrná 50 m lze nalézt mezi produkty ve skupině Lepicí páska, patří značce Baumax, PATTEX, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Lepicí pásky, patří značce Baumax, PATTEX, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz, Alza.cz.

Produkt PATTEX Power tape stříbrná 50 m má přiřazen EAN kód 9000100773454.

PATTEX Power tape stříbrná 50 m - parametry produktu

PATTEX Power tape stříbrná 50 m - historie ceny a dostupnosti

PATTEX Power tape stříbrná 50 m - další zajímavé produkty

PATTEX Power tape stříbrná 50 m - jak nakoupit nejvýhodnější?