Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno

Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno

Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 529 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno - popis produktu

Párty hra Párty Alias Mládeži nepřístupno: Tato oblíbená a dnes již velmi známá hra Párty Alias přichází se soubojem pouze pro dospělé. Varianta Mládeži nepřístupno obsahuje pojmy, u kterých se budete smát i červenat. Obě strany v ní budou muset vysvětlovat tyto pojmy nebo slovní spojení tak, aby se členové jejich vlastního týmu dokázali co nejvíce přiblížit vítězství. Každý uhádnutý pojem vás posouvá k cíli, kdo dorazí první, vyhraje. Součástí jsou rovněž doplňovací kartičky pro vaše vlastní pojmy. Hra Párty Alias Mládeži nepřístupno rozhodně bude bavit celou vaši partu po hodně dlouhou dobu. Klíčové vlastnosti hry Párty Alias Mládeži nepřístupnoHra Párty Alias Mládeži nepřístupno se hodí na návštěvy či párty dospělýchSkvělá zábava s lechtivým nádechemObrovské množství pojmů pro oba týmyPojmy vysvětlujete svým spoluhráčům pomocí asociacíUhádnuté pojmy vás posouvá k cíliSoučástí jsou doplňovací kartičky pro vaše vlastní pojmyHra Párty Alias obsahuje velký počet slov, a tak se jen tak neomrzí Hra je vhodná pro dospělé od 18 let Princip hry Párty AliasHra Párty Alias Mládeži nepřístupno se hraje v týmech. Týmy se ve hře pravidelně střídají. Každý z hráčů vysvětluje vylosované pojmy pomocí asociací tak, aby je jeho spoluhráči uhádli. Čím víc pojmů se spoluhráčům za určený časový úsek podaří uhádnout, o tolik se tým posune dopředu k cíli. Cestou vás čekají i políčka nočního klubu - v tom se nacházejí kartičky, které jste si před hrou sami připravili a doplnili, obsahují tedy vámi vymyšlené pojmy. I ty musí hráči uhádnout. Kdo je první v cíli, vyhrává. Hra Párty Alias vás zaručeně bude bavit. Obsah balení:Herní plán300 karet se slovy100 doplňovacích karetPřesýpací hodinyKrabička nočního klubu6 plastových figurekTužka

V párty hře Párty Alias Mládeži nepřístupno budete svým spoluhráčům z týmu vysvětlovat slova, která vás zaručeně přinutí se červenat. Jak byste popsali například romantické milování, křičení slastí nebo rozhoďnožku? Součástí hry jsou i takzvané doplňovací kartičky, kam si můžete napsat svá vlastní slova, kterými pobavíte či zaskočíte své spoluhráče. Kolik slov váš tým uhádne, o tolik políček se posunete na herním plánu. Závoďte s časem, abyste dokázali poskočit o co největší počet polí a přiblížit se tak cíli. Hra Párty Alias Mládeži nepřístupno obsahuje: 400 karet, 6 plastových figurek, přesýpací hodiny, krabičku nočního klubu, tužku a pravidla.

Tento produkt naleznete ve skupině Společenské hry, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno patří do skupiny produktů Párty hry od značky ALBI, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je designován unisex.

Produkt Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno popisuje EAN kód 8590228039972.

Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno - parametry produktu

Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno - historie ceny a dostupnosti

Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno - další zajímavé produkty

Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno - jak nakoupit nejvýhodnější?