TOMMEE TIPPEE - Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N

TOMMEE TIPPEE - Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N

TOMMEE TIPPEE - Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TOMMEE TIPPEE - Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N - popis produktu

Sterilizátor lahví Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N: Chraňte zdraví vašich ratolestí a používejte moderní sterilizátor od předního výrobce Tommee Tippee. Tento produkt nabízí snadnou a rychlou sterilizaci za pomocí mikrovlnné trouby, a to až čtyř lahviček za pouhé čtyři minuty! Čím méně času strávíte u samotného čištění dětského nádobí, tím více času můžete věnovat svým nejbližším. Lehká a kompaktní sada obsahuje silikonové šidítko, kleště na savičky a samotný sterilizátor. Praktická sada lze díky svým rozměrům 275 × 278 × 153 mm (Š × V × H) skladovat téměř kdekoliv – v samotné mikrovlnné troubě, v kuchyňské skříňce či v příručním zavazadle na cestách. Ergonomický design umožňuje i snadnou manipulaci – 360stupňové držátko zůstane vždy chladné a nabízí tak bezproblémové vyjmutí z mikrovlnné trouby. Chraňte zdraví vašich ratolestí a používejte moderní sterilizátor od předního výrobce Tommee Tippee. Tento produkt nabízí snadnou a rychlou sterilizaci za pomocí mikrovlnné trouby, a to až čtyř lahviček za pouhé čtyři minuty! Čím méně času strávíte u čištění dětského nádobí, tím více času můžete věnovat svým nejbližším. Lehká a kompaktní sada obsahuje jednu 150ml láhev Closer to Nature, silikonové šidítko, kleště na savičky a samotný sterilizátor. Praktická sada lze díky svým rozměrům 275 × 278 × 153 mm (Š × V × H) skladovat téměř kdekoliv – v samotné mikrovlnné troubě, v kuchyňské skříňce či v příručním zavazadle na cestách. Ergonomický design umožňuje i snadnou manipulaci – 360stupňové držátko zůstane vždy chladné a nabízí tak bezproblémové vyjmutí z mikrovlnné trouby.  Klíčové vlastnosti Kompletní sterilizace až 4 lahviček od 4 do 8 minut (dle příkonu mikrovlnky) Sada obsahující sterilizátor, šidítko a kleště na savičky Skladné rozměry sterilizátoru – 275 × 278 × 153 mm (Š × V × H) Ergonomický a kompaktní design  Určeno pro děti do 3 let Neobsahuje bisfenol

Lehký, kompaktní sterilizátor Tommee Tippee Closer to Nature umožňuje snadnou a rychlou sterilizaci až 4 kojeneckých lahví a doplňků během cca 4-8 minut (dle příkonu mikrovlnky). Obsah zavřeného sterilizátoru zůstává sterilní po dobu 24 hodin. Kompaktní velikost umožňuje jeho použití i na cestách. Navržen speciálně pro láhve Tommee Tippee Closer to Nature. Balení obsahuje: sterilizátor, silikonové šidítko Tommee Tippee Closer to Nature Anytime 0-6m a kleště na savičky. Lahvičky nejsou součástí výrobku. Neobsahuje bisfenol.

Tommee Tippee parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N

Tommee Tippee Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N s příslušenstvím umožňuje sterilizaci již za 4 minuty. Kapacita: 4 C2N nebo 6 klasických lahví.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Produkt TOMMEE TIPPEE - Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N patří do skupiny produktů Mikrovlnné trouby, vyrábí jej značka Tommee Tippee, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zdravé láhve, patří značce Tommee Tippee, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt TOMMEE TIPPEE - Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N má přiřazen EAN kód 5010415236104.

TOMMEE TIPPEE - Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N - parametry produktu

TOMMEE TIPPEE - Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N - historie ceny a dostupnosti

TOMMEE TIPPEE - Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N - další zajímavé produkty

TOMMEE TIPPEE - Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby C2N - jak nakoupit nejvýhodnější?