PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy závěsná nádobka

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy závěsná nádobka

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy závěsná nádobka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 83 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy závěsná nádobka - popis produktu

Past na vosy PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy závěsná nádobka: Trápí vás obtěžující vosí hnízda na domě, terase, chalupě nebo dokonce ve dveřích auta? PAPÍRNY MOUDRÝ nabízejí řešení v podobě závěsné pasti na tento obtěžující hmyz. Snadno závěsná pomůcka bez obsahu toxických látek přiláká vosy lákavou látkou, kterou jim nabídnete (sirup, džus, zředěný med). Nádobku lze kdykoliv doplnit. Past na vosy je účinná i na sršně, mouchy a octomilky. Past lze zavěsit či položit. Je vhodná i do sadů či vinohradu. Past naláká hmyz svou barvou, konstrukce pasti zamezí zpětnému vylezení hmyzu. Lapač je univerzálně použitelný na více druhů hmyzu, dle zvolené návnady lapíte ten správný hmyz. Klíčové vlastnosti pasti na vosy od PAPÍRNA MOUDRÝPast na vosy od PAPÍRNA MOUDRÝ je vhodná k odchytu nebezpečného hmyzu na domě, chalupě, atd.Past lze zavěsit nebo položitLapač od PAPÍRNA MOUDRÝ je bez obsahu toxických látekHmyz a škůdce láká vámi použitá návnadaDle zvolené návnady polapíte ten správný hmyz (sirup, med, kvašené nápoje, aj.)Past je účinná na vosy, sršně, mouchy a octomilkyNádobku lze kdykoliv doplnitPast je vhodná pouze do venkovních prostorLapač je vhodný i do sadů či vinohraduKonstrukce pasti zamezí zpětnému vylezení hmyzuLapač není konstruován pro odchyt komárů

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy závěsná nádobka lze nalézt mezi produkty ve skupině Odpuzovače hmyzu, patří pod značku PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy závěsná nádobka má EAN kód 8594021251715.

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy závěsná nádobka - parametry produktu

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy závěsná nádobka - historie ceny a dostupnosti

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy závěsná nádobka - další zajímavé produkty

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy závěsná nádobka - jak nakoupit nejvýhodnější?