PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 6 ks

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 6 ks

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 6 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 80 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 6 ks - popis produktu

Past na myši PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 6 ks: Klasická dřevěná past na myši PAPÍRNA MOUDRÝ nabízí jednoduchý, ale velice účinný způsob chycení a likvidace hlodavců a myší bez chemických přípravků. Její použití je velmi snadné a rychlé, stačí jen umístit návnadu a natáhnout sklápěcí pružinový mechanismus. Past na myši je nepostradatelným pomocníkem majitelů chatek či zahradních domků. Balení obsahuje 6 kusů pastiček. Klíčové vlastnosti pasti na myši PAPÍRNA MOUDRÝDřevěná pastička PAPÍRNA MOUDRÝ k chytání myšíUrčená pro odchyt a likvidaci hlodavců a myšíJednoduchý, ale velice účinný způsob bez chemieSnadné a rychlé použitíNepostradatelný pomocník chalupářůV balení je 6 ks pastiček

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 6 ks patří do skupiny produktů Pasti na hlodavce, patří pod značku PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 6 ks popisuje EAN kód 8594021251012.

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 6 ks - parametry produktu

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 6 ks - historie ceny a dostupnosti

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 6 ks - další zajímavé produkty

PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 6 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?