PAPÍRNA MOUDRÝ Mucholapka StableBand stájová mini 5 × 0,15 m

PAPÍRNA MOUDRÝ Mucholapka StableBand stájová mini 5 × 0,15 m

PAPÍRNA MOUDRÝ Mucholapka StableBand stájová mini 5 × 0,15 m

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PAPÍRNA MOUDRÝ Mucholapka StableBand stájová mini 5 × 0,15 m - popis produktu

Mucholapka PAPÍRNA MOUDRÝ Mucholapka StableBand stájová mini 5 × 0,15 m: Mucholapka StableBand stájová mini Papírna Moudrý je určena do stájí a chlévů pro odchyt létavého hmyzu, především much a ovádů. Přitažlivost pro škůdce zajišťuje lákadlo na mouchu domácí, výrazná žlutá barva a potisk much na pásu, který zvyšuje lákavost i pro ostatní létavý hmyz. Jednostranný lepící pás lapače hmyzu Papírna Moudrý je stočen do rolky a opatřen očkem k zavěšení. Vyrobeno z kvalitního polosilikonovaného papíru odolného proti roztržení. Mucholapka StableBand je opatřena nevysychavým lepidlem, šetrná k životnímu prostředí a neobsahuje žádné jedy. Klíčové vlastnosti mucholapky StableBand stájové mini Papírna MoudrýUrčeno do stájí a chlévů proti létajícímu hmyzuMucholapka StableBand stájová mini Papírna Moudrý neobsahuje jedyJednostranný lepící pás smotaný do rolky je opatřený poutkem k zavěšeníMucholapka StableBand je přitažlivá pro létající hmyzS atraktantem na mouchu domácíVe výrazné žluté barvě a potiskem much na pásuZ kvalitního polosilikonovaného papíru odolného proti roztrženíSe speciálním nevysychavým lepidlemRozměry:pás 5 × 0,15 m, rolka 160 × 45 mm

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Mucholapka StableBand stájová mini 5 × 0,15 m patří do skupiny produktů Odpuzovače hmyzu, patří pod značku PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Mucholapka StableBand stájová mini 5 × 0,15 m označuje EAN kód 8594021253283.

PAPÍRNA MOUDRÝ Mucholapka StableBand stájová mini 5 × 0,15 m - parametry produktu

PAPÍRNA MOUDRÝ Mucholapka StableBand stájová mini 5 × 0,15 m - historie ceny a dostupnosti

PAPÍRNA MOUDRÝ Mucholapka StableBand stájová mini 5 × 0,15 m - další zajímavé produkty

PAPÍRNA MOUDRÝ Mucholapka StableBand stájová mini 5 × 0,15 m - jak nakoupit nejvýhodnější?