PAPÍRNA MOUDRÝ Frutaband Lepový pás 4 ks

PAPÍRNA MOUDRÝ Frutaband Lepový pás 4 ks

PAPÍRNA MOUDRÝ Frutaband Lepový pás 4 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 56 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PAPÍRNA MOUDRÝ Frutaband Lepový pás 4 ks - popis produktu

Mucholapka PAPÍRNA MOUDRÝ Frutaband Lepový pás 4 ks: Lapač hmyzu ve formě lepového pásu od značky Papírna Moudrý slouží pro sledování výskytu zahradních škůdců. Jednostranný lepivý pás jednoduše obtočíte okolo kmene stromu a počkáte až se hmyz přilepí. Monitoruje mravence, píďalky a puklice, případně další hmyz. Lapač hmyzu PAPÍRNA MOUDRÝ je šetrný k životnímu prostředí, neobsahuje žádné jedy a snadno se aplikuje. V jednom sáčku najdete 4 lepové pásy. Klíčové vlastnosti lapače hmyzu Papírna Moudrý, 4 ksUrčený k ochraně ovocných a okrasných dřevinLapač hmyzu Papírna Moudrý zachycuje škůdceJednostranný lepový pás určený k umístění na kmenPapírna Moudrý lepový pás monitoruje především mravence, píďalky a pukliceSnadná manipulaceLapač hmyzu Papírna Moudrý je šetrný k životnímu prostředíLepový pás neobsahuje žádné jedyV balení 4 kusyRozměry:150 × 540 mm

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Frutaband Lepový pás 4 ks lze nalézt mezi produkty ve skupině Odpuzovače hmyzu, patří pod značku PAPÍRNA MOUDRÝ.

Tento produkt naleznete ve skupině Lapače hmyzu, vyrábí jej značka PAPÍRNA MOUDRÝ.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Frutaband Lepový pás 4 ks popisuje EAN kód 8594021250657.

PAPÍRNA MOUDRÝ Frutaband Lepový pás 4 ks - parametry produktu

PAPÍRNA MOUDRÝ Frutaband Lepový pás 4 ks - historie ceny a dostupnosti

PAPÍRNA MOUDRÝ Frutaband Lepový pás 4 ks - další zajímavé produkty

PAPÍRNA MOUDRÝ Frutaband Lepový pás 4 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?