PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na ochranu stromů 400 ml

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na ochranu stromů 400 ml

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na ochranu stromů 400 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na ochranu stromů 400 ml - popis produktu

Mucholapka PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na ochranu stromů 400 ml: Lepidlo ve spreji na ochranu stromů Vermifix od Papírna Moudrý zabraňuje lezoucím škůdcům pronikat do korun stromů. Snadno se aplikuje, jednoduše nastříkáte přímo na borku stromu ze vzdálenosti 5 až 10 cm v tenké vrstvě, případně nanesete ještě jednu nebo další vrstvy. Lezoucí hmyz se na lepidlo Vermifix přilepí a nedostane se tak do větví, na květy ani plody. Lapač hmyzu ve spreji začne zcela účinkovat den po nanesení a pro rostliny není jedovatý. Pomocí přípravku od Papírna Moudrý si můžete vytvořit také vlastní lepové pásy a různé lapače hmyzu nastříkáním lepidla ve spreji na folii nebo jiný vhodný materiál. Můžete je pak použít i na záhonech nebo v interiéru. Klíčové vlastnosti lepidla ve spreji na ochranu stromů Vermifix Papírna MoudrýPřípravek je určen na ochranu stromů před lezoucími škůdci i na monitoring výskytu škodlivého hmyzuLepidlo ve spreji na ochranu stromů Papírna Moudrý se snadno aplikuje, stačí jen nastříkat na kmenÚčinek se projeví za 24 hodin po nástřikuLepidlo Vermifix lze použít na různé podložky a vytvořit si tak vlastní lapače hmyzu také do interiéruPřípravek není pro rostliny jedovatýRegistrováno a certifikováno na příslušných úřadech

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na ochranu stromů 400 ml patří do skupiny produktů Odpuzovače hmyzu, patří pod značku PAPÍRNA MOUDRÝ.

Tento produkt naleznete ve skupině Lepidla ve spreji, patří pod značku PAPÍRNA MOUDRÝ.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na ochranu stromů 400 ml má EAN kód 8594021251210.

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na ochranu stromů 400 ml - parametry produktu

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na ochranu stromů 400 ml - historie ceny a dostupnosti

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na ochranu stromů 400 ml - další zajímavé produkty

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na ochranu stromů 400 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?