PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap 135 g #154295

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap 135 g #154295

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap 135 g #154295

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 93 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap 135 g - popis produktu

Lapač hmyzu PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap 135 g: Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap Papírna Moudrý je určeno k odchytu škůdců v podobě lezoucího, ale i létajícího hmyzu. Prostředek je voděodolný a netoxický, lze ho tedy použít i tam, kde není vhodné aplikovat chemické alternativy. Snadno se aplikuje, jednoduše naneste na rovný nesavý povrch lepidlo RaTrap a vytvořte z něj jednolitou vrstvu. Po zaplnění škůdci lapač hmyzu Papírna Moudrý zabalte do papíru a vyhoďte do směsného odpadu. Obsahuje potravinové lákadlo pro větší přitažlivost pro hmyz a je odolný vůči slunečnímu záření. Skvělé k odchytu švábů a mravenců. Klíčové vlastnosti lepidla na lezoucí hmyz RaTrap Papírna MoudrýPřípravek je vhodný k odchytu švábů, mravenců a dalšího lezoucího i létajícího hmyzuVodovzdorný a odolný vůči slunečnímu svituLepidlo na lezoucí hmyz RaTrap Papírna Moudrý je netoxickýS potravinovým lákadlem pro větší přitažlivost pro hmyzLepidlo RaTrap se snadno používá

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap 135 g #154295 patří do skupiny produktů Odpuzovače hmyzu, patří pod značku PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Lapače hmyzu, vyrábí jej značka PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap 135 g #154295 popisuje EAN kód 8594021250862.

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap 135 g - parametry produktu

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap 135 g - historie ceny a dostupnosti

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap 135 g - další zajímavé produkty

PAPÍRNA MOUDRÝ Lepidlo na lezoucí hmyz RaTrap 135 g - jak nakoupit nejvýhodnější?