PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač ovocných mušek 19× 3,1 cm

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač ovocných mušek 19× 3,1 cm

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač ovocných mušek 19× 3,1 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 44 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač ovocných mušek 19× 3,1 cm - popis produktu

Lapač hmyzu PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač ovocných mušek 19× 3,1 cm: Obtěžujících octomilek, tzv. ovocných mušek, vás zbaví FLY STICK od společnosti PAPÍRNY MOUDRÝ. Návnada s účinnou látkou ovocné mušky přiláká stejně jako mucholapka, následně se na ni nalepí. FLY STICK zbaví vaši domácnost i much a dalšího létajícího hmyzu. Lapač neobsahuje toxické látky. Hmyz je lákán na obsažené feromony. Díky odolnosti vůči vysokým teplotám je lapač vhodný i do venkovních prostor, můžete jej pověsit pod pergolu, na verandu, zahradu, atd. Lepidlo si udržuje své vlastnosti po dlouhou dobu a hmyz se přilepí okamžitě. Lapač je možné postavit i zavěsit. Háček na pověšení je součástí balení. Pro zvýšení účinnosti lze přidat sladkou návnadu (sirup). Klíčové vlastnosti lapače octomilek FLY STICK - PAPÍRNA MOUDRÝFLY STICK od společnosti PAPÍRNA MOUDRÝ je lapač hmyzu pro interiéry i venkovní prostoryLapač vás zbaví obtěžujících mušek i muchOctomilky na ovoci, zelenině, sirupech či šťávách již budou ve vaší domácnosti minulostíLapač je netoxickýLákadlem obsaženým v lepidle jsou pro hmyz feromonyLapač FLY STICK má tvar válce, můžete jej postavit nebo pověsitHáček na pověšení lapače je součástí baleníLepidlo návnady je odolné vůči vysokým teplotám i UV zářeníHmyz se na návnadu přilepí hned při prvním kontaktuÚčinnost lepidla je dlouhotrvajícíFLY STICK od PAPÍRNY MOUDRÝ je vhodný do venkovních prostor (verandy, terasy, zahrady, atd.)Pro zvýšení účinnosti je možné do lapače přidat sladkou návnadu (sirup, aj.)Po zaplnění lapače chyceným hmyzem je nutno jej vyměnit za novýRozměry:190 × 31 mm

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač ovocných mušek 19× 3,1 cm patří do skupiny produktů Odpuzovače hmyzu, patří pod značku CZ, PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Lapače hmyzu, vyrábí jej značka CZ, PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač ovocných mušek 19× 3,1 cm je označen EAN kódem 8594021251241.

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač ovocných mušek 19× 3,1 cm - parametry produktu

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač ovocných mušek 19× 3,1 cm - historie ceny a dostupnosti

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač ovocných mušek 19× 3,1 cm - další zajímavé produkty

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač ovocných mušek 19× 3,1 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?