PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na rybenky 2 ks

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na rybenky 2 ks

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na rybenky 2 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 29 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na rybenky 2 ks - popis produktu

Mucholapka PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na rybenky 2 ks : Past na rybenky SilverBand od značky Papírna Moudrý zajišťuje účinné nalepení rybenek a tím jejich odchyt. Jednostranně lepící pás jednoduše složíte do trojúhelníku a umístíte na podlahu, polici ve spíži nebo na jiné místo, kde se tento hmyz vyskytuje. Lapač rybenek SilverBand neobsahuje insekticidy, proto ho můžete umístit i v blízkosti potravin. Lepidlo na pásu nevysychá a past je tím pádem účinná, dokud není rybenkami pokrytá. Snadná a jednoduchá metoda na odstranění nepříjemného hmyzu. Klíčové vlastnosti pasti na rybenky SilverBand, 2 ksJednoduchý lapač rybenek ve formě lepícího pásu, který snadno složíte do trojúhelníkuPast na rybenky SilverBand neobsahuje insekticidy, proto ji můžeme umístit i do blízkosti potravinVhodné na tmavá a vlhká místaLepící vrstva na SilverBand nevysycháV jednom balení dva kusy lapačů na rybenkySložení:obsahuje bis(1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidyl)-sebakát; methyl-(1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidyl)-sebakátObsah balení:2 ksBezpečnostní varování:Může vyvolat alergickou reakci. Škodlivý pro vodní organizmy, s dlouhodobými účinky. Zabraňte uvolnění do životního prostředí.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na rybenky 2 ks lze nalézt mezi produkty ve skupině Odpuzovače hmyzu, patří pod značku PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Lapače hmyzu, vyrábí jej značka PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na rybenky 2 ks označuje EAN kód 8594021251043.

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na rybenky 2 ks - parametry produktu

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na rybenky 2 ks - historie ceny a dostupnosti

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na rybenky 2 ks - další zajímavé produkty

PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na rybenky 2 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?