PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1

PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1

PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 83 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 - popis produktu

Mucholapka PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1: Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 od značky Papírna Moudrý je jednoduchým řešením především do skladů, hal, ale i problémových domácností nebo objektů, které nebyly dlouho obydleny. Hlavní předností je skutečnost, že díky deratizační staničce zůstane návnada na hlodavce i lepová past skryta, nedostupná pro děti i větší zvířata a odolá vůči vnějším vlivům. Past na drobné hlodavce Papírna Moudrý má tvar plastové krabičky, je uzamykatelná a její provedení vylučuje možnost, aby se zvídavé dětské prstíky mohly otvory dotknout nastraženého jedu. Vhodná i k umístění v exteriéru, kde zůstane jed ochráněn před vlivy počasí. Součástí balení je lepová past na lezoucí hmyz. Klíčové vlastnosti deratizační staničky na hlodavce a lepové pasti na hmyz 2 v 1 Papírna MoudrýPast je určena na drobné hlodavce a lezoucí hmyzDeratizační stanička na hlodavce Papírna Moudrý má tvar plastové krabičkyBezpečná ve vztahu k domácím zvířatům a dětemJedinečný design zaručuje nemožnost dotknout se nástrahy skrz vstupní otvoryUzamykatelná klíčem a odolná proti násilnému otevřeníZvyšuje a prodlužuje účinnost deratizačních nástrah a chrání je před vlivy prostředíSoučástí deratizační staničky na hlodavce Papírna Moudrý je i lepová past na lezoucí hmyzDo lepové pasti na hmyz je přimícháno potravinové lákadlo Jednoduchá manipulacePast na drobné hlodavce ve formě plastové krabičky jednoduše otevřete, do přihrádek vložíte návnadu a uzavřete klíčem. Malým otvorem se myši dostanou bez problémů k jedu, pro větší zvířata a děti však zůstane nedostupná. Součástí deratizační staničky Papírna Moudrý je lepová past na hmyz. Po odstranění perforované části obalu vytvoříte v krabičce otvory pro průnik hmyzu a umístíte do ní lepovou past bez krycího papíru. Vhodné především na šváby, mravence a další lezoucí hmyz. Do lepící vrstvy je přidáno potravinové lákadlo pro větší přitažlivost. Netoxické.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 lze nalézt mezi produkty ve skupině Odpuzovače hmyzu, patří pod značku PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odpuzovače hlodavců, je v nabídce značky PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 patří do skupiny produktů Pasti na hlodavce, patří pod značku PAPÍRNA MOUDRÝ, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 má EAN kód 8594021253030.

PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 - parametry produktu

PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 - historie ceny a dostupnosti

PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 - další zajímavé produkty

PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 - jak nakoupit nejvýhodnější?