Pánská zimní bunda Nordblanc Zippy modrá NBWJM7509_AZR

Pánská zimní bunda Nordblanc Zippy modrá NBWJM7509_AZR

Pánská zimní bunda Nordblanc Zippy modrá NBWJM7509_AZR

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská zimní bunda Nordblanc Zippy modrá NBWJM7509_AZR - popis produktu

Pánská zimní bunda Nordblanc Zippy modrá NBWJM7509_AZR Zimní a lyžařská bunda NORDBLANC ZIPPY ze strečového materiálu TERATEX® X15000 s membránou je vysoce nepromokavá. I při veliké nepřízni počasí vás bunda ochrání před promoknutím a tepelně izolační výplň FURTHERM® zajistí ideální teplotní komfort. Vnitřní kapsy, kapsa na skipass na rukávu a další drobnosti dělají z této bundy ideální bundu na lyžování a zimní sporty. Moderní design předurčuje bundu i k městskému použití.Přes přiléhavé rukávové elastické dvojité manžety a vylepšený bederní pás neprojde jediná vločka sněhu.Benefity    Odolné proti větru    Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.    Voděodolné    Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.       Prodyšné    Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.    Duté vlákno    Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává.         Elastické    Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.Výbava     nepromokavé zipy     systém bederního pásu     dvojitý rukáv     odepínatelná kapuce     vnitřní náprsní kapsa     vnitřní síťované kaspy na brýle     skipass kapsa   Materiály a údržba Svrchní materiál: 100% polyester - TERATEX® 15000, vodní sloupec 15 000 mm, prodyšnost 15 000 g Výplň: 100% polyester Podšívka: 100% polyester Technologie    TERATEX® 15000 Membrane Core    Odolný membránový materiál, který je vysoce nepromokavý a prodyšný. Chrání proti rozmarům počasí. Eliminuje průnik nárazového větru a vyniká odpudivostí vůči vodě. Produkt z tohoto materiálu je vhodný pro všechny náročné i extrémní sportovní aktivity.    FURTHERM®    Prodyšná tepelně izolační výplň. Udržuje tělo v teple a komfortu. Ve vypjatých povětrnostních podmínkách akumuluje tělesné teplo, které později opět uvolňuje zpět, čímž pomáhá udržovat potřebnou teplotu těla. Zaručuje komfort a pohodlí při veškerých aktivitách. Bundy » Zimní bundy » Pánská zimní bunda Nordblanc Zippy modrá NBWJM7509_AZR

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 3XL.

Produkt Pánská zimní bunda Nordblanc Zippy modrá NBWJM7509_AZR lze nalézt mezi produkty ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 3XL.

Pánská zimní bunda Nordblanc Zippy modrá NBWJM7509_AZR - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Pánské bundy, Zimní bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost3XL

Pánská zimní bunda Nordblanc Zippy modrá NBWJM7509_AZR - historie ceny a dostupnosti

Pánská zimní bunda Nordblanc Zippy modrá NBWJM7509_AZR - další zajímavé produkty

Pánská zimní bunda Nordblanc Zippy modrá NBWJM7509_AZR - jak nakoupit nejvýhodnější?