Pánská zimní bunda Nordblanc MEMORABLE červená NBWJM7734_MOC

Pánská zimní bunda Nordblanc MEMORABLE červená NBWJM7734_MOC

Pánská zimní bunda Nordblanc MEMORABLE červená NBWJM7734_MOC

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská zimní bunda Nordblanc MEMORABLE červená NBWJM7734_MOC - popis produktu

Pánská zimní bunda Nordblanc MEMORABLE červená NBWJM7734_MOC Pánská zimní a lyžařská bunda NORDBLANC MEMORABLE ze strečového materiálu TERATEX® X10000. Zimní a lyžařská bunda NORDBLANC MEMORABLE ze strečového materiálu TERATEX® X10000 s membránou je vysoce nepromokavá. I při veliké nepřízni počasí vás bunda ochrání před promoknutím a tepelně izolační výplň FURTHERM® zajistí ideální teplotní komfort. Vnitřní kapsy, kapsa na skipass na rukávu a další drobnosti dělají z této bundy ideální bundu na lyžování a zimní sporty. Moderní design předurčuje bundu i k městskému použití. Přes přiléhavé rukávové elastické dvojité manžety a vylepšený bederní pás neprojde jediná vločka sněhu. ODOLNÉ PROTI VĚTRU Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. VODĚODOLNÉ Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku. PRODYŠNÉ Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. DUTÉ VLÁKNO Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává. Elastické ELASTICKÉ Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. VÝBAVA nepromokavé zipy systém bederního pásu dvojitý rukáv odepínatelná kapuce Svrchní materiál: 100% polyester - TERATEX® 10000, vodní sloupec 10 000 mm, prodyšnost 8 000 g Výplň: 100% polyester Podšívka: 100% polyester   Bundy » Zimní bundy » Pánská zimní bunda Nordblanc MEMORABLE červená NBWJM7734_MOC

Produkt Pánská zimní bunda Nordblanc MEMORABLE červená NBWJM7734_MOC patří do skupiny produktů Pánské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 3XL.

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 3XL.

Pánská zimní bunda Nordblanc MEMORABLE červená NBWJM7734_MOC - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Pánské bundy, Zimní bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost3XL

Pánská zimní bunda Nordblanc MEMORABLE červená NBWJM7734_MOC - historie ceny a dostupnosti

Pánská zimní bunda Nordblanc MEMORABLE červená NBWJM7734_MOC - další zajímavé produkty

Pánská zimní bunda Nordblanc MEMORABLE červená NBWJM7734_MOC - jak nakoupit nejvýhodnější?