Pánská prošívaná bunda Nordblanc Highlander oranžová NBWJM7526_EOO

Pánská prošívaná bunda Nordblanc Highlander oranžová NBWJM7526_EOO

Pánská prošívaná bunda Nordblanc Highlander oranžová NBWJM7526_EOO

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská prošívaná bunda Nordblanc Highlander oranžová NBWJM7526_EOO - popis produktu

Pánská prošívaná bunda Nordblanc Highlander oranžová NBWJM7526_EOO Zimní nepromokavá bunda, vyplněna tepelně izolační výplní FURTHERM® udržuje tělo v teple a zaručuje potřebný teplotní komfort. Oceníte ji zejména při běžném nošení do města, na procházky zimní přírodou a podobně. Benefity    Odolné proti větru       Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.     Voděodolné      Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.     Prodyšné      Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.     Duté vlákno     Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává.    Elastické    Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.        Reflexní prvky     Reflexní prvky mnohonásobně zvýší vaši viditelnost za šera i za tmy.Výbava    bezpečnostní reflexní prvkyMateriály a údržbaSvrchní materiál: 100% nylon - TERATEX® 5000, vodní sloupec 5 000 mm, prodyšnost 5 000 gVýplň: 100% polyesterPodšívka: 100% polyester Pro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Technologie    TERATEX® 5000    Nepromokavý materiál s odpudivostí vůči vodě. Ochrání proti mírnému dešti nebo sněžení. Produkt z tohoto materiálu je vhodný pro každodenní nošení.     FURTHERM®    Prodyšná tepelně izolační výplň. Udržuje tělo v teple a komfortu. Ve vypjatých povětrnostních podmínkách akumuluje tělesné teplo, které později opět uvolňuje zpět, čímž pomáhá udržovat potřebnou teplotu těla. Zaručuje komfort a pohodlí při veškerých aktivitách. Bundy » Zimní bundy » Pánská prošívaná bunda Nordblanc Highlander oranžová NBWJM7526_EOO

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 3XL.

Produkt Pánská prošívaná bunda Nordblanc Highlander oranžová NBWJM7526_EOO lze nalézt mezi produkty ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 3XL.

Pánská prošívaná bunda Nordblanc Highlander oranžová NBWJM7526_EOO - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Pánské bundy, Zimní bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost3XL

Pánská prošívaná bunda Nordblanc Highlander oranžová NBWJM7526_EOO - historie ceny a dostupnosti

Pánská prošívaná bunda Nordblanc Highlander oranžová NBWJM7526_EOO - další zajímavé produkty

Pánská prošívaná bunda Nordblanc Highlander oranžová NBWJM7526_EOO - jak nakoupit nejvýhodnější?