Pánská lyžařská bunda Nordblanc Glacial zelená NBWJM7501_ARZ

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Glacial zelená NBWJM7501_ARZ

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Glacial zelená NBWJM7501_ARZ

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 197 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Glacial zelená NBWJM7501_ARZ - popis produktu

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Glacial zelená NBWJM7501_ARZ Lyžařská i snowboardová bunda NORDBLANC. Nový strečový materiál s nejvyšší možnou úrovní membrány TORAY DERMIZAX™ je nepromokavý a vysoce prodyšný. Materiál je ošetřený technologií TEFLON Fabric protector, pro silnou odpudivost vody, skvrn a snadnější udržbu. Švy jsou podlepené nejlepší dostupnou technologií. Vnitřní kapsy, kapsa na skipass na rukávu a další drobnosti dělají z této bundy bezvadnou lyžařskou bundu a bundu na zimní sporty jakéhokoliv druhu.Bunda je velmi lehká a díky výplni INVISTA TERMOLITE PLUS i opravdu teplá a komfortní.Benefity    Lepené švy    Aplikací vysokou teplotou lepené pásky dosáhneme 100% zacelení děr, které vznikají po průniku jehly při šití. Tím se výrobek stává plně nepromokavý, i v místech takto podlepených švů.    Odolné proti větru    Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.       Voděodolné    Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.    Prodyšné    Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.    Duté vlákno    Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává.      Elastické    Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.Výbava     nepromokavé zipy     větrací zipy     lepené švy     systém bederního pásu     dvojitý rukáv     vnitřní náprsní kapsa     skipass kapsa     vnitřní ramenní popruhy Materiály a údržba Svrchní materiál: 100% polyester - DERMIZAX® Výplň: 100% polyester Podšívka: 100% polyester Technologie    INVISTA THERMOLITE®    Odlehčená termoizolační výplň, která se používá u produktů určených do extrémně nízkých teplot. Vlákna s dutým jádrem mají nejlepší izolační vlastnosti a přitom velmi nízkou hmotnost. Produkt z touto výplní je určen pro velmi náročné outdoorové vyžití a především extrémní sportovní aktivity. Bundy » Zimní bundy » Pánská lyžařská bunda Nordblanc Glacial zelená NBWJM7501_ARZ

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 2XL, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Produkt Pánská lyžařská bunda Nordblanc Glacial zelená NBWJM7501_ARZ patří do skupiny produktů Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 2XL v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Glacial zelená NBWJM7501_ARZ - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieZelenina, Bundy, Pánské bundy, Zimní bundy, Snowboardy
ZnačkaNordblanc
Velikost2XL
E-shopGamisport.cz

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Glacial zelená NBWJM7501_ARZ - historie ceny a dostupnosti

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Glacial zelená NBWJM7501_ARZ - další zajímavé produkty

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Glacial zelená NBWJM7501_ARZ - jak nakoupit nejvýhodnější?