Pánská lyžařská bunda Nordblanc Contrasty NBWJM7741_NOM

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Contrasty NBWJM7741_NOM

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Contrasty NBWJM7741_NOM

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Contrasty NBWJM7741_NOM - popis produktu

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Contrasty NBWJM7741_NOM Pánská zimní a lyžařská bunda NORDBLANC CONTRASTY ze strečového materiálu TERATEX® X15000. Zimní a lyžařská bunda NORDBLANC CONTRASTY ze strečového materiálu TERATEX® X15000 s membránou je vysoce nepromokavá. I při veliké nepřízni počasí vás bunda ochrání před promoknutím a tepelně izolační výplň FURTHERM® zajistí ideální teplotní komfort. Vnitřní kapsy, kapsa na skipass na rukávu a další drobnosti dělají z této bundy ideální bundu na lyžování a zimní sporty. Moderní design předurčuje bundu i k městskému použití. Přes přiléhavé rukávové elastické dvojité manžety a vylepšený bederní pás neprojde jediná vločka sněhu. Odolné proti větru    Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. Voděodolné    Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku. Prodyšné      Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. Duté vlákno     Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává. Elastické    Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. Lepené švy    Aplikací vysokou teplotou lepené pásky dosáhneme 100% zacelení děr, které vznikají po průniku jehly při šití. Tím se výrobek stává plně nepromokavý, i v místech takto podlepených švů. Materiál: Svrchní materiál: 100% polyester - TERATEX® 15000 membrane core, vodní sloupec 15 000 mm, prodyšnost 15 000 g Výplň: 100% polyester Podšívka: 100% polyester Technologie: TERATEX® 15000 Membrane Core    Odolný membránový materiál, který je vysoce nepromokavý a prodyšný. Chrání proti rozmarům počasí. Eliminuje průnik nárazového větru a vyniká odpudivostí vůči vodě. Produkt z tohoto materiálu je vhodný pro všechny náročné i extrémní sportovní aktivity.    FURTHERM®    Prodyšná tepelně izolační výplň. Udržuje tělo v teple a komfortu. Ve vypjatých povětrnostních podmínkách akumuluje tělesné teplo, které později opět uvolňuje zpět, čímž pomáhá udržovat potřebnou teplotu těla. Zaručuje komfort a pohodlí při veškerých aktivitách. Bundy » Zimní bundy » Pánská lyžařská bunda Nordblanc Contrasty NBWJM7741_NOM

Produkt Pánská lyžařská bunda Nordblanc Contrasty NBWJM7741_NOM patří do skupiny produktů Pánské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 3XL.

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 3XL.

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Contrasty NBWJM7741_NOM - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Pánské bundy, Zimní bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost3XL

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Contrasty NBWJM7741_NOM - historie ceny a dostupnosti

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Contrasty NBWJM7741_NOM - další zajímavé produkty

Pánská lyžařská bunda Nordblanc Contrasty NBWJM7741_NOM - jak nakoupit nejvýhodnější?