Rabanne Invictus toaletní voda 100 ml

Rabanne Invictus toaletní voda 100 ml

Rabanne Invictus toaletní voda 100 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 518 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rabanne Invictus toaletní voda 100 ml - popis produktu

Toaletní voda PACO RABANNE Invictus EdT 100 ml:Toaletní voda Paco Rabanne Invictus je smyslně svěží, sportovní vůně, která je ztělesněním energie, dynamiky, čistoty a mužské síly. Invictus je latinský výraz, který znamená v překladu neporazitelný. Zajímavý tvar flakonku této vůně je navržen ve formě trofeje představující pohár vítězství. Jiskřivá, energická vůně Invictus je směsí svěžího ovoce, květin a koření s velmi osobitým základem. Hořký grapefruit se lehce snoubí s pomerančem a sladkou mandarinkou. Průzračnost a čistotu dodávají této vůni vodní tóny. Opojná vůně jasmínu se mísí s vůní vítězství v nezaměnitelných tónech bobkového listu. Silný základ tvoří ambra a pačuli s dřevitými tóny a dubovým mechem. Tato skvělá vůně je vhodná pro muže, kteří umí vítězit a netají se svou mužnou silou. Zahalte se do tónů této jedinečné vůně a buďte opět vítězem!Složení: Hlava: grapefruit, mandarinka, pomeranč, vodní tóny Srdce: jasmín, bobkový list Základ: ambra, pačuli, dřevo guaiac, dubový mech Objem: 50ml, 100ml a 150ml

Vůně Invictus, to je aréna plná fanoušků čekající na svého hrdinu, svěží pánská vůně, určená pro silné a sebevědomé muže. Invictus se otevírá příjemnou kombinací vůní mandarinky a grapefruitu, kterou doplňují mořské tóny. Srdce vůně Paco Rabanne Invictus je tvořeno vůní bobkového listu a jasmínu. Později se rozvine hřejivá vůně guajakového dřeva spolu s tóny ambry, větvičníku a pačuli. Vůně Invictus je symbolem soutěživosti a vítězství. S vůní Invictus se každý muž bude cítit neporazitelný a plný energie.

Paco Rabanne Invictus je smyslně svěží, sportovní vůně, která je ztělesněním energie, dynamiky, čistoty a síly. Invictus latinsky znamená v překladu neporazitelný. Flakon je navržen jako trofej, která představuje vítězství. Nádherný, průzračný, energický parfém se strukturovanou vůní s velmi osobitým základem. Na trh byla uvedena v roce 2013.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Paco Rabanne, Rabanne, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz, https://www.fann.cz/ a je přizpůsoben .

Produkt Rabanne Invictus toaletní voda 100 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Paco Rabanne, Rabanne v nabídce e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz, https://www.fann.cz/ a je navržen .

Tento produkt naleznete ve skupině Kolínské vody od značky Paco Rabanne, Rabanne, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz, https://www.fann.cz/ a je určen .

Produkt Rabanne Invictus toaletní voda 100 ml má EAN kód 3349668515660.

Rabanne Invictus toaletní voda 100 ml - parametry produktu

Rabanne Invictus toaletní voda 100 ml - historie ceny a dostupnosti

Rabanne Invictus toaletní voda 100 ml - další zajímavé produkty

Rabanne Invictus toaletní voda 100 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?