WENKO Otočný sedák do auta

WENKO Otočný sedák do auta

WENKO Otočný sedák do auta

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

WENKO Otočný sedák do auta - popis produktu

· Snadné vysedávání a nasedávání · Rotace o 360° · Komfortní polstrování · Pro všechny typy běžných autosedaček · Snadno omyvatelné Praktický otočný polštářek na autosedačku pro snadnější nastupování a vystupování z automobilu. Umístěte podsedák na vaši autosedačku, díky rotaci 360° se polštářek natočí přesně tak, jak zrovna potřebujete. Kromě toho stabilizuje polohu sedu a napomáhá správnému držení těla za volantem. Komfort při delším sezení. Vhodný také na postel, pohovku, křeslo nebo židli. Robustní provedení, polstrovaný a snadno omyvatelný. Rozměry: 39 x 39 x 2 cm (d x š x v)

Otočný sedák usnadní nastupování a vystupování z auta starším osobám nebo osobám s pohybovými potížemi. Sedák lze otočit o 360°, čímž pomůže snadno změnit polohu a natočit se požadovaným směrem bez zbytečné námahy. Tento otočný sedák usnadní život také v domácnosti, využijete na židli, pohovku nebo postel. Kvalitní polstrování zajistí komfort při delším sezení. Vhodný pro všechny standardní autosedačky. Snadno omyvatelný. Nosnost do 100 kg.  Materiál: vrchní strana: 100% polyester, spodní strana: 100% polyamid

Produkt WENKO Otočný sedák do auta popisuje EAN kód 4008838773307.

WENKO Otočný sedák do auta - parametry produktu

Barvačerná
KategorieAutodoplňky
EAN4008838773307

WENKO Otočný sedák do auta - historie ceny a dostupnosti

WENKO Otočný sedák do auta - další zajímavé produkty

WENKO Otočný sedák do auta - jak nakoupit nejvýhodnější?