Mechanický vysavač Quick Floor na koberce i podlahy

Mechanický vysavač Quick Floor na koberce i podlahy

Mechanický vysavač Quick Floor na koberce i podlahy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 529 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mechanický vysavač Quick Floor na koberce i podlahy - popis produktu

Zametač ORION Zametač mechanický QUICK FLOOR: Pomocí ORION QUICK FLOOR snadno uklidíte všechny typy podlah ve vašem bytě či domě. Mechanický zametač je vybavený třemi kruhovými kartáči a dvěma bočními gumovými kartáči, které se postarají o sběr všech nečistot i prachu. Ty přitom zůstávají v zásobníku, který velmi lehce vyklopíte. Zametač je vyrobený z odolného kovu a díky délce hole 93 cm umožní komfortní používání. Součástí balení je rovněž kartáček, kterým jednoduše vyčešete všechny nečistoty. ORION QUICK FLOOR vám dokonale usnadní úklid podlah. Klíčové vlastnosti mechanického zametače ORION QUICK FLOORMechanický zametač na všechny typy podlahSe 3 kruhovými a 2 bočními gumovými kartáčiPrecizně posbírá všechny nečistoty a prachNečistoty zůstávají ve snadno vyklopitelném zásobníkuORION QUICK FLOOR je vyrobený z odolného kovuVelmi komfortní používáníSoučástí balení kartáček na vyčesávání nečistotBarevné provedení: černo-šedé Výška:107 cm Výška hole:93 cm

Mechanický zametač je ověřený pomocník, na kterého je spolehnutí. Navíc nespotřebuje žádnou elektrickou energii. Ve spodní části má vysavač kartáč s hustou řadou štětin, která na sebe přichytí veškeré smetí z podlahy nebo koberce. Dále je vybaven 4 pojízdnými kolečky a nastavitelnou rukojetí. Do tohoto vysavače nepotřebujete žádné pytlíky a práce s ním se obejde bez nepříjemného hluku.

Materiál: kov, plast Rozměry: 27,5 x 20 x 130 cm

Mechanický zametač s násadou je určený pro běžný úklid všech typů podlah. Je vybavený třemi kruhovými kartáči a dvěma bočními gumovými kartáčky. Nasbírané nečistoty zůstávají v zásobníku, který se stiskem při čištění vyklápí. Součástí zametače je kartáček na vyčesávání nečistot. Délka násady je 93 cm. Rozměr spodní části zametače: 28 x 20 x 6 cm, celková výška včetně násady 107 cm.• Usnadní běžný úklid• Vhodný pro všechny typy podlah• 3 kruhové kartáče + 2 boční gumové kartáčky• Kartáček k vyčesávání nečistot• Snadné vyklápění zásobníku

Tento produkt se nachází v kategorii Úklidové pomůcky, patří značce ORION, barevná varianta je šedá, naleznete ho u prodejce Alza.cz, 4home.cz, Decodoma.cz.

Produkt Mechanický vysavač Quick Floor na koberce i podlahy lze nalézt mezi produkty ve skupině Mechanické zametače, je v nabídce značky ORION, v barevné verzi šedá, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz, Decodoma.cz.

Produkt Mechanický vysavač Quick Floor na koberce i podlahy má EAN kód 8592381048310.

Mechanický vysavač Quick Floor na koberce i podlahy - parametry produktu

Mechanický vysavač Quick Floor na koberce i podlahy - historie ceny a dostupnosti

Mechanický vysavač Quick Floor na koberce i podlahy - související články v blogu

Jak vybrat vysavač?

Znepříjemňuje vám život bláto, prach, pyl, roztoči, alergeny a další nečistoty? Vakuum.

Mechanický vysavač Quick Floor na koberce i podlahy - další zajímavé produkty

Mechanický vysavač Quick Floor na koberce i podlahy - jak nakoupit nejvýhodnější?