ORION Mlýnek nerez na kávu

ORION Mlýnek nerez na kávu

ORION Mlýnek nerez na kávu

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ORION Mlýnek nerez na kávu - popis produktu

Mlýnek na kávu ORION Mlýnek nerez na kávu:Jen mletím kávy těsně před přípravou zajistíte tu správnou chuť. Proto určitě vyzkoušejte ruční mlýnek na kávu ORION, který oceníte nejen každé ráno. Tento tradiční mlýnek vám zprostředkuje celý proces mletí kávy, a navíc v porovnání s elektrickým u něj nehrozí, že by se vám káva při mletí připálila. Zrna se melou pomocí mlecích kamenů, díky nimž vás překvapí výraznější a bohatší chuť. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně nerez. Rozměry mlýnku na kávu ORION jsou 21 × 4,5 × 4,5 cm (vך×h). Zásadní přednosti mlýnku na kávu ORION Mlýnek nerez na kávu Kvalitní ruční mlýnek na kávu ORION vám pomůže připravit tu nejlepší kávu Mele pomocí mlecích kamenů Výrobním materiálem těla mlýnku na kávu ORION je nerez Materiál mlecího mechanismu: keramika Barva: stříbrná Rozměry: 21 × 4,5 × 4,5 cm (vך×h) Hmotnost: 0,252 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Příprava kávy, je v nabídce značky ORION v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt ORION Mlýnek nerez na kávu lze nalézt mezi produkty ve skupině Mletá káva, patří pod značku ORION v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mlýnky na kávu, je v nabídce značky ORION v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt ORION Mlýnek nerez na kávu označuje EAN kód 8592381132378.

ORION Mlýnek nerez na kávu - parametry produktu

ORION Mlýnek nerez na kávu - historie ceny a dostupnosti

ORION Mlýnek nerez na kávu - další zajímavé produkty

ORION Mlýnek nerez na kávu - jak nakoupit nejvýhodnější?