Orion Silikonová forma na makronky - hnědá

Orion Silikonová forma na makronky - hnědá

Orion Silikonová forma na makronky - hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Orion Silikonová forma na makronky - hnědá - popis produktu

Silikonová forma na makronky - hnědá

Silikonová forma na makrony je praktická podložka, která Vám pomůže vytvořit pravidelné tvary a velikosti makronek. Podložka má 48 dutinek  a pomůže Vám vytvořit 24 hotových makronek. S formou lze péct 2 různé velikosti makronek. Makronky jsou chutným dezertem ke kávě nebo čaji.

Postup

Podložku položte na Vámi zvolený plech. Hladkou špičkou tvořte kolečka na podložku, následně vložte do trouby. Po vychladnutí se díky silikonovému povrchu snadno oddělují.

Silikonová podložka je odolná vůči nízkým i vysokým teplotám. Snáší teplotu -40°C do +300°C a lze ji mýt v myčce nádobí.

  • rozměr:  39,5 x 29,5 x 0,3 cm

Pomocí silikonové formy na makronky upečete díky 48 formičkám 24 kusů makronků. Příprava je velmi jednoduchá a výsledek vynikající. Forma je vyrobena z kvalitního silikonu s dlouhou životností. Forma na makronky se snadno čistí a dobře skladuje. Forma je odolná vysokým teplotám až 240 °C. Lze ji používat v mikrovlnné troubě i v myčce nádobí.

Parametry:

  • Materiál: silikon
  • Rozměr: 39, 5 x 29, 5 x 0, 3 cm
  • Vhodné do mikrovlnné trouby: ano
  • Vhodné do myčky nádobí: ano

Pečicí forma ORION Forma silikon MAKRONKY:Máte v oblibě pečení? Pak vás jistě nadchne pečicí forma ORION. Tento typ je ideální na cukroví. Tato pečicí forma zvládne vytvořit až 48 kusů cukroví. Silikonový materiál, ze kterého je pečicí forma vyrobena, disponuje nízkou hmotností a výbornou elasticitou. Díky materiálu pečicí formy jej můžete mýt i v myčce. Nejvyšší teplota při které lze použít pečící formu ORION je 220 °C. Rozhodující parametry produktu ORION Forma silikon MAKRONKY S touto pečicí formou můžete upéct vaše oblíbené dobroty Materiál pečící formy: silikon Hodí se k vložení do myčky Maximální stupně v troubě: 220 °C Určení pečící formy ORION: na cukroví

Vychutnejte si makronky z vlastní kuchyně. Příprava je velmi snadná, výsledek vynikající. Forma nabízí přípravu makrónek dvou velikostí - pr. 3,5 cm a 2,5 cm. Formu si můžete upravit podle plechu - buď ji ostřihnete a nebo na jedné straně plechu necháte formu na boku plechu a tu řadu formiček neplníte. Materiál: silikon - snáší teplotu -40 °C až + 220 °C. Snadná údržba. Lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry: 39,5 x 29,5 x 0,3 cm.

Produkt Orion Silikonová forma na makronky - hnědá popisuje EAN kód 8592381118532.

Orion Silikonová forma na makronky - hnědá - parametry produktu

PečeníPomůcky
KategoriePodložky
EAN8592381118532

Orion Silikonová forma na makronky - hnědá - historie ceny a dostupnosti

Orion Silikonová forma na makronky - hnědá - další zajímavé produkty

Orion Silikonová forma na makronky - hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?