Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 19 cm

Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 19 cm

Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 19 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 19 cm - popis produktu

Mísa zadělávací ORION Ošatka rattan kulatá pr. 19 cm: Ošatka ORION představuje ideálního pomocníka na přípravu domácího chleba. Využít ji můžete na kynutí těsta, uskladnění pečiva, stejně jako k jeho servírování či jako dekoraci. Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta, čímž vznikne klasický vzhled bochníku chleba. Vyrobená je z přírodního pedigu. Ošatka ORION je tak skvělá pro všechny, kteří si doma pečou svůj vlastní chléb. Klíčové vlastnosti kulaté ošatky rattan ORION, průměr 19 cmKulatá praktická ošatka ORIONUrčená na přípravu domácího chlebaVhodná na kynutí těsta, uskladnění pečiva, k jeho servírování či jako dekoraceTvar a struktura ošatky se otiskne do těstaOšatka ORION je vyrobená z přírodního pediguBarevné provedení: béžové Rozměry:19 × 8 cm (na cca 350 g mouky / 0,7 kg bochník)

  • mnohostranné využití
  • přírodní materiál

Ratanová ošatka na přípravu domácího chleba Vám pomůže připravit dokonalé čerstvé domácí pečivo. Ošatku využijete na kynutí těsta, uskladnění chleba, servírování pečiva nebo jako dekoraci. Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku. Ošatku na chleba nabízíme ve 3 praktických velikostech.

 

Materiál: přírodní pedig

Rozměry:

pr. 19 x v 8 cm

pr. 21 x v 7, 5 cm

pr. 25 x v 8 cm

Kulatá ošatka skvěle pomůže s přípravou pečiva. Hodí se na kynutí těsta, uskladnění potravin, servírování, ale také jako jednoduchá dekorace. Struktura materiálu a jeho tvar zanechává svou stopu ve vykynutém těstu a vaše malé bochníčky budou vypadat jako od pekaře. Ošatky nemají rády vodu, proto je nechte po použití pouze dobře oschnout, případně je vykartáčujte. Materiál: přírodní pedig.• Ideální na kynutí těsta• Vhodné k servírování pečiva, uskladnění potravin nebo jako dekorace• Přírodní materiál pedig

Tento produkt se nachází v kategorii Skladování potravin, je v nabídce značky ORION, je vyroben ve velikosti pr. 19 cm, barevná varianta je přírodní, v nabídce prodejce Decodoma.cz, 4home.cz, Alza.cz.

Produkt Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 19 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Přírodní ratan, patří pod značku ORION, velikost je pr. 19 cm, barevná verze je přírodní, v nabídce prodejce Decodoma.cz, 4home.cz, Alza.cz.

Produkt Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 19 cm má EAN kód 8592381128890.

Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 19 cm - parametry produktu

Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 19 cm - historie ceny a dostupnosti

Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 19 cm - další zajímavé produkty

Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 19 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?