Ruční napařovač oděvů Orava SteamEasy - bílá

Ruční napařovač oděvů Orava SteamEasy - bílá

Ruční napařovač oděvů Orava SteamEasy - bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 749 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ruční napařovač oděvů Orava SteamEasy - bílá - popis produktu

Moderní žehlení rychle a efektivně

Orava Steameasy má napařovací panel vyrobený z nerezové oceli s tryskami na páru, která proudí ze zařízení kontinuálně. Právě stálý výstup páry během provozu se postará o efektivní odstraňování záhybů a pomačkání.   Ergonomický design - i na cesty! Je lehoučký a kompaktní. Váží jen 670 g a díky ergonomickému tvaru výborně sedne do ruky. Má sklopnou rukojeť, takže se dá snadno složit a přenášet - abyste ho měli i na cestách připraven na expresní odstraňování záhybů na letních šatech či vyčištění dětského trička od zmrzliny.     Na jaké oděvy je vhodný?   Orava Steameasy můžete bezpečně použít na všechny druhy textilií - od nylonu až po sukno. S jeho pomocí tak vyžehlíte a vyčistíte oblíbenou halenku zavěšenou na věšáku, čerstvě opravené závěsy na garnýže i ložní plachtu nataženou na posteli   Jednoduché plnění vody Pára v napařovací oděvů Orava Steameasy se tvoří z vody, kterou jednoduše napustíte do 100 ml nádržky na spodní části zařízení.     Horizontální i vertikální napařování   Ruční napařovač a čistič oděvů Orava Steameasy vám umožní vyžehlit a efektivně vyčistit oblíbené kousky oblečení klasicky položené na stole, gauči či žehlicím prkně, ale také zavěšené na ramínku. Právě díky možnosti horizontálního žehlení a čištění již snadno vyžehlíte a vyčíst i záclony a závěsy zavěšené na garnýži.   Kartáč na čištění Na napařovací panel Orava Steameasy můžete nasunout kartáčovou násadu, která je součástí balení. Ruční napařovač oděvů se tak rázem změní na šikovný ruční čistič, který efektivně silou ohřáté páry zlikviduje na oděvu a domácích textiliích zápach, roztoči, bakterie i viry. Látky tak budou nejen dokonale vyhlazené, ale i čisté.    
Rozměry (cm) 11,5x15,5x30
Příkon 1200 W
Hmotnost (kg) 0,76
Kapacita vodní nádržky 100ml
Napájení 230V/50Hz
Provozní teplota 55 °C
 

Napařovač oděvů Orava Steameasy:Chcete se postarat o to, aby vaše oblečení bylo vždy připraveno v perfektním stavu? S napařovačem oděvů Orava Steameasy budete schopni vaše oblečení zbavit veškerých záhybů. Jestli vaše záliby zahrnují cestování, bude se vám hodit jako cestovní napařovač. Vzhledem k příkonu 1200 W poslouží i pro jemnější materiály, kupříkladu bavlnu a polyester. K tvorbě páry potřebuje napařovač oděvů naprosto nezbytně vodu, tudíž má k dispozici nádržku s objemem 100 ml, kterou balení zahrnuje. K jeho příslušenství náleží také 1,58 m kabel. Pro košile, saka apod. se hodí funkce vertikálního napařování. Hlavní přednosti napařovače oděvů Orava Steameasy Orava Steameasy vyzdvihne stav vašeho oblečení k dokonalosti Cestovní napařovač s sebou můžete pohodlně přibalit do kufru Příkon napařovače je 1200 W pro jemnější textilie Nádržka na vodu pojme celkem 100 ml K připojení slouží kabel dlouhý 1,58 m Textílie se dají žehlit i ve vertikální poloze Horká pára zajistí zničení bakterií a roztočů z oblečení Orava Steameasy je určen pro rychlou a operativní údržbu oděvů, například když se chystáte vyrazit na schůzku nebo kulturní akci.

Elegantní ruční napařovač oděvů Steameasy s ergonomickým a velmi kompaktním designem, díky kterému můžete mít i na cestách oděv bez pomačkání. Bez problémů s ním dosáhnete hladký a reprezentativní vzhled a navíc, během pár minut odstraní zápach, viry, bakterie a roztoče. Stálý výstup páry, horizontální a vertikální napařování vám zajistí jednoduché odstraňování záhybů.Parametry: kapacita nádržky na vodu 100 ml provozní teplota: 55 °C napájení: 230 V/50 Hz

Produkt Ruční napařovač oděvů Orava SteamEasy - bílá patří do skupiny produktů Napařovače oděvů od značky Orava, barevné provedení je zlatá v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Produkt Ruční napařovač oděvů Orava SteamEasy - bílá má přiřazen EAN kód 8586016724779.

Ruční napařovač oděvů Orava SteamEasy - bílá - parametry produktu

Ruční napařovač oděvů Orava SteamEasy - bílá - historie ceny a dostupnosti

Ruční napařovač oděvů Orava SteamEasy - bílá - další zajímavé produkty

Ruční napařovač oděvů Orava SteamEasy - bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?