Orava Grillchef 1

Orava Grillchef 1

Orava Grillchef 1

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 095 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Orava Grillchef 1 - popis produktu

Stolní gril se skleněným víkem má dvojitou nepřilnavou grilovací desku s žebrovaným a hladkým povrchem. Pokud patříte k milovníkům grilovaných jídel tak v tom případě je tu pro vás gril Orava Grillchef 1. Je především vhodný pro přípravu různých druhů grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů apod. Gril umožňuje i částečné dušení díky krytu s temperovaného skla. A dokonce kromě běžného grilování i grilování na otevřeném grilu. Grillchef 1 umožňuje nastavení výkonu a zvolení typu propečení pro takové pečení/grilování, díky čemuž můžete pohodlně grilovat různé pokrmy. Nižší teplota je vhodná pro přípravu sendvičů, zatímco vyšší teplota je ideální pro přípravu šťavnatých steaků. Steaky jsou tak lahodně šťavnaté, sendviče vždy správně zapečené a zelenina úžasně křehká.Technické parametry: tepelně izolovaná rukojeť odnímatelný tácek na odkapávající tuk nástrčkový termostat s plynulou regulací teploty snadné čištění rozměr grilovací plochy 38 x 28 cm napájení: 220 - 240V ~ 50/60 Hz

Kontaktní gril Orava EG-1300: Stolní gril se skleněným víkem má dvojitou nepřilnavou grilovací desku. Žebrovaný a hladký povrch grilu umožňuje smažení, grilování atd. Pokud zavřete skleněný kryt, tak bude pokrm i částečně podušen. Určitě uvítáte odnímatelný tácek na odkapávající tuk a tepelně izolovanou rukojeť pro maximální bezpečnost. Výhodou tohoto grilu je také termostat s plynulou regulací teploty pro dokonalou přípravu rozličných pokrmů. Vzhledem k tomu, že má gril odnímací plochy, tak bude i velmi snadné čištění. Díky příkonu 2200 W zvládne gril rychle připravit všechny druhy masa, ryb, zeleniny nebo sendviče.Hlavní přednostidvojitá nepřilnavá deskažebrovaný a hladký povrchskleněné víkotác na odkapávající tukizolovaná rukojeťrozměry: 505 × 120 × 380 mmhmotnost: 4,8 kg

Produkt Orava Grillchef 1 patří do skupiny produktů Elektrické grily, patří pod značku Orava, barevná verze je černá, v nabídce prodejce Tera.cz, Alza.cz, 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Domácí spotřebiče, je v nabídce značky Orava, barevné provedení je černá, v nabídce prodejce Tera.cz, Alza.cz, 4home.cz.

Produkt Orava Grillchef 1 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kontaktní grily, je v nabídce značky Orava, barevná verze je černá v nabídce e-shopu Tera.cz, Alza.cz, 4home.cz.

Produkt Orava Grillchef 1 popisuje EAN kód 8586016722287.

Orava Grillchef 1 - parametry produktu

Orava Grillchef 1 - historie ceny a dostupnosti

Orava Grillchef 1 - další zajímavé produkty

Orava Grillchef 1 - jak nakoupit nejvýhodnější?